Cause all that matters here is passing the Cisco 352-001 exam. Cause all that you need is a high score of 352-001 CCDE Written Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 352-001 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Sep sitecom wl-352 v2 001:

Q151. You are creating a network design that will influence the traffic path across the MPLS core on a virtual private LAN. Which parameter is included in your design to manage the traffic? 

A. Deploy MPLS traffic engineering and modify the path using the preferred path. 

B. Deploy MPLS traffic engineering and modify the path using auto-route, static routing, or PBR. 

C. Create an MPLS traffic engineering tunnel and modify the path using a static route. 

D. Create an MPLS traffic engineering tunnel and modify the path using auto-route announce. 

Answer: A 


Q152. You are asked to design a large campus network that will be using multicast for data transport. Which feature should be enabled at the Layer 2 access edge for host-only ports? 

A. PortFast 

B. BPDU guard 

C. PIM-SM 

D. PIM query interval 

Answer: A 


Q153. A company wants to use SSM as the multicast routing protocol inside its network. Some of its multicast applications do not support IGMPv3. In which two ways can the mapping be done when these applications send IGMPv2 join messages? (Choose two.) 

A. The Layer 2 switches can send a request to a DNS server. 

B. The Layer 3 multicast routers can send a request to a DNS server. 

C. The mapping can be done statically at the Layer 2 switches. 

D. The mapping can be done statically at the Layer 3 multicast routers. 

E. The Layer 2 switches can transform the IGMPv2 join to an IGMPv3lite join. 

F. The Layer 3 multicast routers can transform the IGMPv2 join to an IGMPv3lite join. 

Answer: BD 


Q154. A company wants a design that would support OSPF through a service provider ATM network. Which two OSPF network types should the designer use to establish OSPF neighborship between OSPF routers through the ATM network? (Choose two.) 

A. A broadcast network will always work through ATM networks. 

B. A broadcast network will work when the broadcast support is explicitly configured at the ATM network. 

C. Explicit neighbor statements are required when a nonbroadcast network is configured. 

D. Explicit neighbor statements are required when a point-to-multipoint network is configured. 

E. A nonbroadcast network does not require DR selection. 

Answer: BC 


Q155. You have created a network design that has two point-to-point Metro Ethernet circuits extending a single production VLAN between two data centers. Under normal circumstances, one circuit will carry traffic and spanning tree will block the other. If the company wants you to make use of both circuits to carry production traffic, which two technologies and features will you investigate to integrate into your network design? (Choose two.) 

A. EtherChannel 

B. MST 

C. Multichassis EtherChannel 

D. PVST+ 

Answer: AC 


352-001  exams

Renewal b-gl-352-001:

Q156. You are designing a multisite VPN solution for a customer and you are concerned with the additional overhead of point-to-point tunnels and the associated overlay routing with DMVPN. How does a GDOI-based VPN eliminate the additional tunnel and routing overhead found in DMVPN? 

A. The GDOI-based VPN requires overlaying a secondary routing infrastructure through the tunnels. 

B. In a GDOI-based VPN, all group members share a common security association. 

C. The GDOI-based VPN requires the provisioning of a complex connectivity mesh. 

D. The GDOI-based VPN leverages the routing protocol to find its peer for tunnel setup. 

Answer: B 


Q157. When developing an MVPN design, which performance and scalability consideration must be taken into account? 

A. CE end-to-end PIM adjacency establishment 

B. multicast data sent to all PE routers on the default MDT 

C. RP placement in the multicast VRF 

D. RP placement in the customer network 

Answer: B 


Q158. Acme Corporation wants to minimize the risk of users plugging unauthorized switches and hubs into the network. Which two features can be used on the LAN access ports to support this design requirement? (Choose two.) 

A. BPDU Guard 

B. PortFast 

C. Loop Guard 

D. Port Security 

E. UDLD 

Answer: AD 


Q159. Refer to the exhibit. 


Service Provider A and Service Provider B have agreed to a strategic interconnect relationship that will allow them access into each other's geographies by using an inter-AS eBGP VPNv4 multihop between route reflectors. Which two options will accomplish this scenario? (Choose two.) 

A. RR 1 and RR 2 peer using multihop eBGP VPNv4 to exchange prefixes. 

B. ASBR 1 and ASBR 2 act as inline route reflectors that set themselves as the next-hop. 

C. An LSP is formed between ASBR 1 and ASBR 2 using eBGP IPv4. 

D. An LSP is formed between ASBR 1 and ASBR 2 using eBGP VPNv4. 

E. RR 1 and RR 2 peer using multihop eBGP IPv4 to exchange prefixes. 

Answer: AC 


Q160. A company has these requirements for access to their wireless and wired corporate LANs using 802.1x: 

. Client devices that are corporate assets and have been joined to the Active 

Directory domain are allowed access. 

. Personal devices must not be allowed access. 

. Clients and access servers must be mutually authenticated. 

Which solution meets these requirements? 

A. Protected Extensible Authentication Protocol/Microsoft Challenge Handshake Authentication Protocol Version 2 with user authentication 

B. Extensible Authentication Protocol-Transport Layer Security with machine authentication 

C. Extensible Authentication Protocol-Transport Layer Security with user authentication 

D. Protected Extensible Authentication Protocol/Microsoft Challenge Handshake Authentication Protocol Version 2 with machine authentication 

Answer: B