Getting the Cisco Cisco certification is the fantasy of numerous IT aspirants. Nevertheless passing the Cisco 352-001 exam isnt an easy task with no any useful preparatory materials. The initial step is always to find an abundant resource for the Cisco 352-001 exam preparation. Right now Actualtests comes to help you. The 352-001 exam additionally names Cisco Cisco exam that is a Cisco certification. And Actualtests provides you with all of the Cisco certification exam products including the Cisco 352-001 exam demos.

2021 Oct ccde 352-001 book:

Q31. A company is planning to connect its 30 sites with a VPLS WAN backbone. A router at each site should establish neighborships with all other routers using the OSPF routing protocol. Which three points must be considered regarding DR and BDR when different router platforms are used? (Choose three.) 

A. It is a best practice that the routers with the most powerful hardware should take the role of the DR and BDR. 

B. If the IP OSPF priority is the same for all routers, the highest loopback IP address and router ID will decide which routers will take the DR and BDR role during the selection process. 

C. To select the DR and BDR, the IP OSPF priority must be set to a higher value than the default value at the DR and BDR during the selection process. 

D. To select the DR and BDR, the IP OSPF priority must be set to a lower value than the default value at the DR and BDR during the selection process. 

E. The role for the DR and BDR will be selected when a new OSPF router comes up. 

F. To force two routers to become a DR and a BDR, the IP OSPF priority can be set to zero at all other OSPF routers. 

Answer: ABF 


Q32. As part of the network design, ACME Corporation requires the ability to export IPv6 information to better manage its network. Which version of NetFlow records is required to export this information? 

A. 5 

B. 6 

C. 7 

D. 8 

E. 9 

Answer: E 


Q33. A network designer is redesigning an enterprise campus network to ensure that Ethernet switches proactively attempt to reconnect after a fiber cut. In the design, they will have to address areas where fiber cuts exist on campus from past troubleshooting, where a single fiber is disconnected in the fiber pair, leading to looping. Which feature could be implemented in the design to allow the Spanning Tree Protocol on the switches to be protected? 

A. loop guard 

B. UniDirectional Link Detection 

C. UniDirectional Link Detection aggressive mode 

D. root guard 

Answer: C 


Q34. You are working on a network design for Customer A. This design should consider fast convergence features, and it was agreed that BFD should be used for faster link-transition detection. Which three options apply to the use of the echo function in BFD? (Choose three.) 

A. It can be used with asynchronous mode. 

B. BFD control packets are not required. 

C. It can be enabled individually in each direction. 

D. It has the advantage of testing the forwarding path on the remote system. 

E. The rate of periodic transmission of BFD control packets should be increased. 

Answer: ACD 


Q35. Refer to the exhibit. 


You are designing a network using the Multiple Spanning Tree Protocol for loop avoidance. VLAN trunking is not allowed due to security requirements. Which option describes how you can design this Layer 2 network while using untagged interfaces between both switches? 

A. Assign VLAN 100 and VLAN 200 to the IST instance. 

B. Assign VLAN 100 and VLAN 200 to instance 1. 

C. Assign VLAN 100 to instance 1 and VLAN 200 to instance 2. 

D. Assign VLAN 100 to the IST instance and VLAN 200 to instance 1. 

Answer: C 


352-001  simulations

Renovate driver wl-352 v2 001:

Q36. Refer to the exhibit. 


Assume that no multicast optimization is done on LAN switches A and B. Which feature can be used to optimize multicast traffic forwarding in this situation? 

A. Enable IGMP snooping querier on both switches. 

B. Configure a static MAC entry for the multicast server. 

C. Disable IGMP snooping on both switches. 

D. Disable the IGMP query election process. 

E. Enable PIM Snooping on both switches. 

Answer: A 


Q37. Which restriction prevents a designer from using a GDOI-based VPN to secure traffic that traverses the Internet? 

A. Enterprise host IP addresses are typically not routable. 

B. GDOI is less secure than traditional IPsec. 

C. Network address translation functions interfere with tunnel header preservation. 

D. The use of public addresses is not supported with GDOI. 

Answer: C 


Q38. Refer to the exhibit. 


Company A is running a single-area OSPF, and Company B is running RIP as the IGP with no overlapping IP address spaces. Company A has just acquired Company B and both networks must be merged. Which three design components are recommended to guarantee connectivity and redundancy between the two networks? (Choose three.) 

A. Enable mutual redistribution between OSPF and RIP on one border router. 

B. Enable mutual redistribution between OSPF and RIP on Router A and Router B using route tags. 

C. Increase the administrative distance to 130 for the OSPF external prefixes on Router A and Router B. 

D. Implement an ACL on Router A and Router B to prevent OSPF external routes from being installed in the OSPF database. 

E. Filter external routes on Router A and Router B based on route tags. 

Answer: BCE 


Q39. Which two mechanisms ensure that a network design provides fast path failure detection? (Choose two.) 

A. BFD 

B. fast hello packets 

C. UDLD 

D. IP Cisco Express Forwarding 

Answer: AB 


Q40. A company plans to include Nonstop Forwarding and Bidirectional Forwarding Detection as a part of their network redundancy plan. In which two ways do NSF and BFD work together when different hardware platforms are compared? (Choose two.) 

A. During supervisor engine or routing engine failover, the NSF feature will always ensure that the BFD at the peer router will not trigger a link down independent of the used hardware platform. 

B. At some hardware platforms, BFD and NSF are not supported together. During supervisor engine or routing engine failover, the BFD at the peer router will trigger a link down. 

C. To ensure that BFD at the peer router will not trigger a link down during NSF, the BFD packets must be processed fast enough, and, during supervisor engine or routing engine failover, by processing the BFD independent from the supervisor engine or routing engine. 

D. Because BFD is always processed at the line cards (not at the supervisor engine or routing engine), a supervisor engine or routing engine failover will not affect the BFD peer router. 

E. Because BFD is always processed at the supervisor engine or routing engine, a supervisor engine or routing engine failover will always trigger a link down at the peer router. 

Answer: BC