Exam Code: 400-051 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Collaboration
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-051 Exam.

2021 Jun 400-051 Study Guide Questions:

Q71.  How are queues serviced in Cisco IOS routers with the CBWFQ algorithm? 

A. first-in, first-out 

B. weighted round robin based on assigned bandwidth 

C. strict priority based on assigned priority 

D. last-in, first-out 

E. weighted round robin based on assigned priority 

Answer: B 


Q72. Which two security services are provided by the Phone Proxy function on a Cisco ASA appliance? (Choose two.) 

A. It provides interworking to ensure that external IP phone traffic is encrypted, as long as the Cisco Unified Communications Manager cluster runs in secure mode. 

B. It only applies to encrypted voice calls where both parties utilize encryption. 

C. It manipulates the call signaling to ensure that all media is routed via the adaptive security appliance. 

D. It supports encrypted TFTP operation of IP phone configuration files. 

E. It intercepts and authenticates soft clients before they reach Cisco Unified Communications Manager clusters. 

F. It requires a remote routing device with an IPsec VPN tunnel. 

Answer: CE 


Q73. Which statement about what happens to a hunt member who does not answer queuing-enabled hunt-list call in Cisco Unified Communications Manager 9.1 is true? 

A. The hunt member is logged off automatically and must press HLOG to log back in. 

B. The hunt member remains logged in if Automatically Logout Hunt Member on No Answer is not selected in Cisco Unified Communications Manager Service Parameters. 

C. The hunt member is logged off automatically and must manually reset the phone to log back in. 

D. The hunt member is logged off if Automatically Logout Hunt Member on No Answer is selected on the Line Group configuration page. 

E. The hunt member remains logged in if Automatically Logout Hunt Member on No Answer is not selected in Hunt Pilot configuration page. 

Answer: D 


400-051  download

Far out ccie 400-051 pdf:

Q74. To which Cisco enterprise medianet application class does Cisco TelePresence belong? 

A. VoIP Telephony 

B. Real-time Interactive 

C. Multimedia Conferencing 

D. Broadcast Video 

E. Low Latency Data 

Answer: B 


Q75. According to ITU-T E.164 recommendations, which two fields in the National Significant Number code may be further subdivided? (Choose two.) 

A. Country Code 

B. National Destination Code 

C. Subscriber Number 

D. Regional Significant Number 

E. Local User Code 

F. National Numbering Plan 

Answer: BC 


Q76. Which statement about high availability for XMPP federation in Cisco IM and Presence is true? 

A. A maximum of two Cisco IM and Presence nodes can be enabled for XMPP federation. 

B. Cisco IM and Presence load balances outbound requests across all nodes that are enabled for XMPP federation. 

C. Cisco IM and Presence load balances outbound requests across both nodes that are enabled for XMPP federation in a subcluster. 

D. The XMPP federation-enabled nodes should have different priorities and weights on the published DNS SRV for proper inbound request node selection. 

E. A single DNS SRV record that resolves to an XMPP federation-enabled node must be published on a public DNS server for inbound request routing. 

Answer: B 


2passeasy.com

High quality 341 bhavishya nidhi bhavan bandra (east) mumbai – 400 051:

Q77. Refer to the exhibit. 


You received this debug output to troubleshoot a Cisco IOS MGCP gateway problem at a customer site. What is the purpose of this message? 

A. The MGCP gateway uses this message to respond to an RQNT message from Cisco Unified Communications Manager. 

B. The MGCP gateway uses this message to respond to an AUCX message from Cisco Unified Communications Manager. 

C. The MGCP gateway uses this message to respond to an AUEP message from Cisco Unified Communications Manager. 

D. The MGCP gateway uses this message to respond to a DLCX message from Cisco Unified Communications Manager. 

E. The MGCP gateway uses this message to respond to an NTFY message from Cisco Unified Communications Manager. 

Answer: C 


Q78. Refer to the exhibit. 


You received this debug output to troubleshoot a Cisco IOS MGCP gateway media-related problem at a customer site. What is the purpose of this message? 

A. The MGCP gateway is responding to an RQNT message from Cisco Unified Communications Manager to poll the media capabilities on its endpoints. 

B. The MGCP gateway is responding to an AUEP message from Cisco Unified Communications Manager to poll the media capabilities on its endpoints. 

C. The MGCP gateway is responding to an AUCX message from Cisco Unified Communications Manager to poll the active calls on its endpoints. 

D. The MGCP gateway is responding to an MDCX message from Cisco Unified Communications Manager during a call setup. 

E. The MGCP gateway is responding to a CRCX message from Cisco Unified Communications Manager during a call setup. 

Answer: D 


Q79. Which statement about a virtual SNR DN-configured Cisco Unified Communications Manager Express-enabled Cisco IOS router is true? 

A. Virtual SNR DN supports either SCCP or SIP IP phone DNs. 

B. A virtual SNR DN is a DN that is associated with multiple registered IP phones. 

C. Calls in progress can be pulled back from the phone that is associated with the virtual SNR DN. 

D. The SNR feature can only be invoked if the virtual SNR DN is associated with at least one registered IP phone. 

E. A call that arrived before a virtual SNR DN is associated with a registered phone, and still exists after association is made, but cannot be answered from the phone. 

Answer: E 


Q80. Which ITU-T recommendation defines the procedures for using more than one video channel in H.320-based systems? 

A. H.324 

B. H.230 

C. H.239 

D. H.264 

E. H.329 

Answer: C