Actual of 400-051 practice test materials and dump for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 400-051 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Collaboration exam Today!

2021 Jun 400-051 Study Guide Questions:

Q141. Refer to the exhibit.


Three calls are active on ephone 1. Assume ephone 2 will remain idle. 

How many additional calls can be placed from ephone 1? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 5 

Answer: C 


Q142. How many destinations can be configured for a SIP trunk on a Cisco Unified Communications Manager 9.1 system when the destination address is an SRV? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 8 

E. 16 

Answer: A 


Q143. Which SIP reason phrase maps to SIP response reason code 181? 

A. Ringing 

B. Call is Being Forwarded 

C. Session in Progress 

D. Unknown Number 

E. Call Does not Exist 

Answer: B 


2passeasy.com

Far out 400-051 passing score:

Q144. Which Cisco Unified Communications Manager Express ephone button configuration separator enables overflow lines when the primary line for an overlay button is occupied by an active call? 

A. o 

B. c 

C. w 

D. x 

E. : 

Answer: D 


Q145. Refer to the exhibit. 


A user is going through a series of dialing steps on an SCCP IP phone (extension 1001) to call another SCCP IP phone (extension 2003). Both phones are registered to the same Cisco Unified Communications Manager cluster. Which user inputs are sent from the calling IP phone to the Cisco Unified Communications Manager, in forms of SCCP messages, after the user pressed the Dial softkey? Note that the commas in answer choices below are logical separators, not part of the actual user input or SCCP messages. 

A. A separate SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager for each of the following user inputs: 2, 0, 0, 3. 

B. A separate SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager for each of the following user inputs: 2, 0, 1, <<, 0, 3. 

C. A single SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager to report that digits 2003 have been dialed. 

D. A single SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager to report that digits 201<<03 have been dialed. 

E. A separate SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager for each of the following user inputs: 2, 0, 1, <<, 2, 0, 0, 3. 

Answer: C 


Q146. Assume 18 bytes for the Layer 2 header and a 10-millisecond voice payload, how much bandwidth should be allocated to the strict priority queue for three VoIP calls that use a G.722 codec over an Ethernet network? 

A. 331.2 kb/s 

B. 347.8 kb/s 

C. 261.6 kb/s 

D. 274.7 kb/s 

E. 238.4 kb/s 

Answer: A 


2passeasy.com

Validated cisco 400-051 dumps:

Q147. Which two responses are examples of client error responses in SIP protocol? (Choose two.) 

A. 302 Moved Temporarily 

B. 404 Not Found 

C. 503 Service Unavailable 

D. 502 Bad Gateway 

E. 604 Does Not Exist Anywhere 

F. 408 Request Timeout 

Answer: BF 


Q148. Which statement about the Cisco UC on UCS TRC and the third-party server specs-based virtualization support model is true? 

A. Both the UC on UCS TRC and the third-party servers spec-based support models have rule-based approaches. 

B. The UC on UCS TRC support model has a rule-based approach and the third-party servers spec-based support model has a configuration-based approach. 

C. The UC on UCS TRC support model requires a high level of virtualization experience while the third-party server spec-based support model requires a low to medium level virtualization experience. 

D. VMware vCenter is mandatory for the UC on UCS TRC support model but it is optional for the third-party server spec-based support model. 

E. VMware vCenter is optional for the UC on UCS TRC support model but it is mandatory for the third-party server spec-based support model. 

Answer: E 


Q149. Refer to the exhibit. 


How many inbound calls can be handled simultaneously between ephone 1 and ephone 2 before a user busy tone is returned? 

A. 6 

B. 7 

C. 8 

D. 9 

E. 11 

Answer: A 


Q150. What is the minimum number of TCP sessions needed to complete a H.323 call between two H.323 gateways using slow start? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

Answer: C