With the aid of Testking 400-051 puts, you can obtain a good end result basically that make an individual move Cisco test. Moreover, in the event you failed in the 400-051 examination the first time of utilizing our items, all money you have to pay will be refund. You simply need to send out your own 400-051 report log because the pdf to us. Right after credit reporting your details, we will refund the cash and also send it back to your accounts as soon as possible.

2021 Jun 400-051 sample question

Q21. Which protocol does the Cisco Jabber client use, in conjunction with Cisco IM and Presence, to deliver enterprise-class instant messaging services? 

A. SIP 

B. CTI/QBE 

C. XMPP 

D. IRC 

E. ICQ 

Answer: C 


Q22. Which Device Pool configuration setting will override the device-level settings only when a device is roaming within a device mobility group? 

A. Region 

B. Location 

C. SRST Reference 

D. Calling Party Transformation CSS 

E. Media Resource Group List 

Answer: D 


Q23. The iLBC codec operates at 38 bytes per sample per 20-millisecond interval. What is its codec bit rate in kilobits per second? 

A. 6.3 

B. 13.3 

C. 15.2 

D. 16 

E. 24 

Answer: C 


Q24. Which two statements describe characteristics of Binary Floor Control Protocol? (Choose two.) 

A. Its binary encoding is designed to work in high-bandwidth environments. 

B. It is designed for audio or video conference sessions of three or more participants. 

C. It enables management of shared content resources independent of video streams. 

D. It supports TLS-based authentication. 

E. It supports SIP as well as H.323. 

Answer: CD 


Q25. In Channel Associated Signaling on a T1 circuit using Extended Super Frame, how many signaling bits does each T1 timeslot have? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 12 

E. 24 

Answer: C 


2passeasy.com

Up to the minute 400-051 ccie:

Q26. Refer to the exhibit. 


All displayed devices are registered to the same Cisco Unified Communications Manager server and the phones are engaged in an active call. Assuming the provided configurations exist at the phone line level and multicast MOH is disabled clusterwide, what will happen when the user of IP Phone B presses the Hold softkey? 

A. IP Phone A receives audio source 2 from MOH Server A. 

B. IP Phone A receives audio source 3 from MOH Server A. 

C. IP Phone A receives audio source 2 from MOH Server B. 

D. IP Phone A receives audio source 3 from MOH Server B. 

E. IP Phone A receives audio source 1 from MOH Server A. 

Answer: B 


Q27. Which two data frame lengths are supported by iLBC? (Choose two.) 

A. 10 milliseconds 

B. 20 milliseconds 

C. 30 milliseconds 

D. 40 milliseconds 

E. 50 milliseconds 

F. 60 milliseconds 

Answer: BC 


Q28. What is the minimum number of H.225 messages required to establish an H.323 call with bidirectional media? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: B 


Q29. What is the maximum number of Cisco Unified Communications Manager subscriber pairs in a megacluster deployment? 

A. 4 

B. 8 

C. 12 

D. 16 

E. 32 

Answer: B 


Q30. Which SIP request method enables reliability of SIP 1xx response types? 

A. ACK 

B. PRACK 

C. OPTIONS 

D. CANCEL 

E. REGISTER 

Answer: B