Cause all that matters here is passing the Cisco 400-051 exam. Cause all that you need is a high score of 400-051 CCIE Collaboration exam. The only one thing you need to do is downloading Real 400-051 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Jun 400-051 exam:

Q121. How many music on hold servers are required in a trunk-only megacluster of Cisco Unified Communications Manager Session Management Edition? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

Answer: A 


Q122. How many RTP streams exist on the network when a Cisco Unified Contact Center Express agent is engaged in a call that is being silently monitored and recorded? 

A. 3 

B. 4 

C. 5 

D. 6 

E. 8 

Answer: D 


Q123. Refer to the exhibit. 


IP phone 1 has MAC address of 1111.1111.1111, and IP phone 2 has MAC address of 2222.2222.2222. The first two incoming calls were answered by IP phone 1, and the third incoming call was answered by IP phone 2. 

Which option describes what will happen to the fourth incoming call? 

A. Both phones ring, but only IP phone 2 can answer the call. 

B. Both phones ring and either phone can answer the call. 

C. Both phones ring, but only IP phone 1 can answer the call. 

D. Neither phone rings and the call is forwarded to 2100. 

E. Neither phone rings and the call is forwarded to 2200. 

Answer: D 


Q124. Which two SCCP call signaling messages are initiated by Cisco Unified Communications Manager to an IP phone? (Choose two.) 

A. SoftKeyEvent 

B. CloseReceiveChannelAck 

C. CallState 

D. KeypadButton 

E. OpenReceiveChannel 

F. Offhook 

Answer: CE 


Q125. A Cisco Unity Connection administrator receives a name change request from a voice-mail user, whose Cisco Unity Connection user account was imported from Cisco Unified Communications Manager. What should the administrator do to execute this change? 

A. Change the user data in the Cisco Unity Connection administration page, then use the Synch User page in Cisco Unity Connection administration to push the change to Cisco Unified Communications Manager. 

B. Change the user data in the Cisco Unified Communications Manager administration page, then use the Synch User page in Cisco Unity Connection administration to pull the changes from Cisco Unified CM. 

C. Change the user data in the Cisco Unified Communications Manager administration page, then use the Synch User page in Cisco Unified CM administration to push the change to Cisco Unity Connection. 

D. Change the user profile from Imported to Local on Cisco Unity Connection Administration, then edit the data locally on Cisco Unity Connection. 

E. Change the user data in Cisco Unity Connection and Cisco Unified Communications Manager separately. 

Answer: B 


400-051  sample question

Down to date tv 400-051:

Q126. Which capability is support by LLDP-MED but not by Cisco Discovery Protocol? 

A. LAN speed discovery 

B. network policy discovery 

C. location identification discovery 

D. power discovery 

E. trust extension 

Answer: A 


Q127. Which two statements about the Peer Firmware Sharing option for IP phone firmware distribution are true? (Choose two.) 

A. This option uses a parent-child hierarchy in which a firmware image is downloaded by a parent phone to up to three directly associated child phones. 

B. This option must be enabled on Cisco Unified Communications Manager service parameters for Cisco TFTP. 

C. This option mandates that the parent phone and child phones be identical, selected phone models. 

D. This option allows firmware transfers between phones in different subnets, as long as the round-trip delay is less than 5 milliseconds. 

E. This option uses a parent-child hierarchy that must be manually defined by the Cisco Unified Communications Manager administrator. 

F. This option allows falling back to the TFTP server in the Cisco Unified Communications Manager cluster. 

Answer: CF 


Q128. To which Cisco enterprise medianet application class does Cisco Unified Personal Communicator belong? 

A. VoIP Telephony 

B. Real-time Interactive 

C. Multimedia Conferencing 

D. Broadcast Video 

E. Low Latency Data 

Answer: C 


Q129. Which two statements are requirements regarding hunt group options for B-ACD implementation on Cisco Unified Communications Manager Express routers? (Choose two.) 

A. The ephone hunt group is mandatory. 

B. Either the ephone hunt group or the voice hunt group is acceptable. 

C. Hunt group members must be SCCP IP phones. 

D. Hunt group members can include both SCCP or SIP IP phones. 

E. Hunt group members must be SIP IP phones. 

F. The member hunting mechanism must be set to sequential. 

Answer: AC 


Q130. Which Cisco Unified Contact Center Express script media step can invoke a VXML application to retrieve and play prompts on-demand from an off-box location? 

A. Play Prompt step 

B. Voice Browser step 

C. Menu step 

D. Recording step 

E. Simple Recognition step 

Answer: B