Want to know Ucertify 400-051 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCIE Collaboration certification experience? Study Free Cisco 400-051 answers to Avant-garde 400-051 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 400-051 (CCIE Collaboration) test on your first attempt.

2021 Jun ccie collaboration 400-051:

Q91. In Cisco IOS routers, which chipset is the PVDM2-32 DSP hardware based on? 

A. C5441 

B. C549 

C. C5510 

D. C5421 

E. Broadcom 1500 

Answer: C 


Q92. What is the maximum one-way delay, in milliseconds, between any two Cisco Unified Communications Manager servers in a non-Session Management Edition cluster over an IP WAN? 

A. 20 

B. 40 

C. 80 

D. 160 

E. 250 

Answer: B 


Q93. Which procedure uses H.225 messages to exchange H.245 Master-Salve Determination information? 

A. H.323 Fast Connect 

B. H.245 tunneling 

C. H.225 tunneling 

D. H.323 early media 

E. H.245 terminal capability set 

Answer: B 


Q94. Which statement describes the question mark wildcard character in a SIP trigger that is configured on Cisco Unity Express? 

A. It matches any single digit in the range 0 through 9. 

B. It matches one or more digits in the range 0 through 9. 

C. It matches zero or more occurrences of the preceding digit or wildcard value. 

D. It matches one or more occurrences of the preceding digit or wildcard value. 

E. It matches any single digit in the range 0 through 9, when used within square brackets. 

Answer: C 


Q95. Which two Device Pool configuration settings will override the device-level settings when a device is roaming within or outside a device mobility group? (Choose two.) 

A. Adjunct CSS 

B. Device Mobility CSS 

C. Network Locale 

D. Called Party Transformation CSS 

E. AAR CSS 

F. Device Mobility Group 

Answer: CF 


2passeasy.com

Far out examcollection 400-051:

Q96. Which four attributes are needed to determine the time to complete a TFTP file transfer process? (Choose four.) 

A. file size 

B. file type 

C. network interface type 

D. round-trip time 

E. packet loss percentage 

F. response timeout 

G. network throughput 

Answer: ADEF 


Q97. Refer to the exhibit. 


Which ds0-group option should you select to support automated number identification information collection on inbound calls for this digital T1 voice circuit? 

A. e&m-wink-start 

B. e&m-delay-dial 

C. e&m-delay-dial 

D. e&m-lmr 

E. e&m-fgd 

Answer: E 


Q98. Which protocol that is used between Cisco IM and Presence and Cisco Unified Communications Manager is responsible for the exchange of phone state presence information? 

A. AXL/SOAP 

B. CTI/QBE 

C. SIP/SIMPLE 

D. LDAP 

E. XMPP 

Answer: C 


Q99. When multiple greetings are enabled on Cisco Unity Express, which greeting will take the highest precedence? 

A. standard 

B. meeting 

C. busy 

D. closed 

E. internal 

Answer: B 


Q100. Which statement about system broadcast messages in Cisco Unity Connection is true? 

A. The user can skip a system broadcast message to listen to new messages first. 

B. The user can forward a system broadcast message only if it has been played in its entirety. 

C. System broadcast messages are synchronized between Cisco Unity Connection and Exchange when Single Inbox is configured. 

D. System broadcast messages do not trigger MWI. 

E. System broadcast messages are played immediately after users sign in and listen to message counts for new and saved messages. 

Answer: D