Exambible 400-051 CCIE Collaboration apply check could be the best option so that you can plan for the particular Cisco exam. In order to be a prominent Exambible engineers, you cant avoid the particular Exambible 400-051 CCIE Collaboration materials preventative measure. One can learn not only the real 400-051 check questions and answers but also the detailed reason. Moving Cisco 400-051 certification will be the very first most essential thing, moreover, you can study numerous specific understanding as well as experiences which will used in the way forward for apply perform.

2021 Jul 400-051 latest dumps:

Q11. Company ABC is planning to migrate from MCS-hosted Cisco Unified Communications Manager applications to Cisco UC on UCS B-Series servers. Which statement about installation media support is true for this migration? 

A. The install log can be written to a USB flash drive that is attached to the UCS server. 

B. The answer file that is generated by the Answer File Generator (platformConfig.xml) can be read from a USB flash drive to perform an unattended installation on the UCS server. 

C. The Cisco Music on Hold USB audio sound card can be mapped to a virtual USB port on a VMware virtual machine on the UCS server. 

D. The answer file that is generated by the Answer File Generator (platformConfig.xml) can be read from an FLP image that is mounted in a virtual floppy drive. 

E. The Cisco Music on Hold USB audio sound card can be mapped to a virtual serial port on a VMware virtual machine on the UCS server. 

Answer: D 


Q12. Which statement describes the supported integration method when Cisco Unity Connection and Cisco Unified Communications Manager are installed on the same server as Cisco Unified Communications Manager Business Edition? 

A. Only SCCP integration is supported. 

B. Only SIP integration is supported. 

C. Both SCCP or SIP integration are supported, but you must choose one or the other. 

D. Q-Sig integration is supported through a voice-enabled Cisco ISR router. 

E. Circuit-switched integration is supported through PIMG. 

Answer: A 


Q13. Which capability is supported by Cisco Discovery Protocol but not by LLDP-MED? 

A. LAN speed and duplex discovery 

B. network policy discovery 

C. location identification discovery 

D. power discovery 

E. trust extension 

Answer: E 


Q14. Which two Cisco Unified Communications Manager Express hunt group mechanisms keep track of the number of hops in call delivery decisions? (Choose two.) 

A. sequential 

B. peer 

C. longest idle 

D. parallel 

E. overlay 

F. linear 

Answer: BC 


Q15. Which Cisco Unity Connection call handler greeting, when enabled, overrides all other greetings? 

A. holiday 

B. closed 

C. internal 

D. busy 

E. alternate 

Answer: E 


2passeasy.com

Far out cisco 400-051:

Q16. Which message is used by a Cisco Unified Communications Manager respond to periodic keepalives from a Cisco IOS MGCP gateway? 

A. AUEP 

B. RQNT 

C. NTFY 

D. 200 

E. AUCX 

Answer: D 


Q17. Refer to the exhibit. 


Assume that the serial interface link bandwidth is full T1. What is the bandwidth that is guaranteed for voice signaling traffic with a DSCP value of CS3? 

A. 33 percent of 1.544 Mb/s 

B. 5 percent of 1.544 Mb/s 

C. 38 percent of 1.544 Mb/s 

D. 62 percent of 1.544 Mb/s 

E. 0 percent of 1.544 Mb/s 

Answer: B 


Q18. Which SIP message element is mapped to QSIG FACILITY messages being tunneled across a SIP trunk between two Cisco IOS gateways? 

A. SIP UPDATE 

B. SIP OPTIONS 

C. SIP SUBSCRIBE 

D. SIP INFO 

E. SIP NOTIFY 

Answer: D 


Q19. Refer to the exhibit. 


Your customer sent you this debug output, captured on a Cisco IOS router (router A), to troubleshoot a problem where all H.323 calls that originate from another Cisco IOS router (router B) are being dropped almost immediately after arriving at router A. What is the reason for these disconnected calls? 

A. Calls were unsuccessful because of internal, memory-related problems on router A. 

B. Calls were rejected because the called number was denied on a configured class of restriction list on router A. 

C. Calls were rejected because the VoIP dial peer 1002 was not operational. 

D. Calls were unsuccessful because the router B IP address was not found in the trusted source IP address list on router A. 

E. Calls were rejected by router A because it received an admission reject from its gatekeeper because of toll fraud suspicion. 

Answer: D 


Q20. Which SIP request is used by Cisco Unified Communications Manager to signal DND status changes to a Cisco 9971 IP Phone? 

A. OPTIONS 

B. NOTIFY 

C. INFO 

D. REFER 

E. UPDATE 

Answer: D