Precise of 400-101 actual test materials and prep for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 400-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Routing and Switching (v5.0) exam Today!

2021 Jun 400-101 Study Guide Questions:

Q451. Which two improvements do SIA-Query and SIA-Reply messages add to EIGRP? (Choose two.) 

A. Stuck-in-active conditions are solved faster. 

B. They prevent a route from going into the stuck-in-active state. 

C. They help in the localization of the real failure in the network. 

D. The EIGRP adjacency between two neighbors never goes down. 

Answer: A,C 


Q452. When you enable the MPLS Multi-VRF feature, which two supported routing protocols can be used to exchange routing information between PE routers and CE routers? (Choose two.) 

A. BGP 

B. RIP 

C. OSPF 

D. EIGRP 

E. IS-IS 

Answer: A,B 


Q453. Refer to the exhibit. 


If a connection failure occurs between R1 and R2, which two actions can you take to allow CR-1 to reach the subnet 192.168.192.0/24 on R2? (Choose two.) 

A. Create a static route on R1 for subnet 192.168.192.0/24 towards R3 and redistribute it into OSPF. 

B. Turn up a BGP session between CR-1 and R1. 

C. Create a static route on R1 for subnet 192.168.192.0/24 towards R3 and redistribute it into BGP. 

D. Turn up an EIGRP session between R1 and R3 with AS 65535. 

E. Create an OSPF virtual link between CR-1 and R2 to bypass R1. 

Answer: A,B 


400-101  actual test

Up to the minute actualtests 400-101:

Q454. Which implementation can cause packet loss when the network includes asymmetric routing paths? 

A. the use of ECMP routing 

B. the use of penultimate hop popping 

C. the use of Unicast RPF 

D. disabling Cisco Express Forwarding 

Answer: C 

Explanation: 

When administrators use Unicast RPF in strict mode, the packet must be received on the interface that the router would use to forward the return packet. Unicast RPF configured in strict mode may drop legitimate traffic that is received on an interface that was not the router's choice for sending return traffic. Dropping this legitimate traffic could occur when asymmetric routing paths are present in the network. 

Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/unicast-rpf.html 


Q455. Which three statements about GLBP are true? (Choose three.) 

A. It uses a virtual MAC address that starts with 0007.b4. 

B. It elects a single active virtual gateway to appoint and manage multiple active virtual forwarders. 

C. It allows the configured virtual IP address to be used on a physical interface as well. 

D. It uses a virtual MAC address that starts with 0070.4b. 

E. It elects multiple active virtual gateways to appoint and manage a single active virtual forwarder. 

F. Preemption is enabled for the configured active virtual gateway by default. 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

The virtual MAC address in GLBP is 0007.b400.xxyy where xx is the GLBP group number and yy is the different number of each gateway (01, 02, 03…). One of the routers in a GLBP group is elected as an AVG – Active Virtual Gateway. There is only one active AVG in a group, and its task is to respond to ARP requests sent to the virtual gateway IP address replying different virtual MAC addresses in response packets. GLBP allows the configured virtual IP address to be used on a physical interface. By default, the GLBP gateway preemptive scheme is disabled. A backup virtual gateway can become the AVG only if the current AVG fails, regardless of the priorities assigned to the virtual gateways. 


Q456. Refer to the exhibit. 


Which action must you take to enable the WAN link to function properly? 

A. Enter a clock rate on the DCE interface. 

B. Enter a clock rate on the DTE interface. 

C. Enter a compression algorithm on both interfaces. 

D. Configure both interfaces for HDLC encapsulation. 

Answer: A 

Explanation: 

When connecting a serial cable to the serial interface of the router, clocking is provided by an external device, such as a CSU/DSU device. A CSU/DSU (Channel Service Unit/Data Service Unit) is a digital-interface device used to connect a router to a digital circuit. The router is the DTE (Data Terminal Equipment) and the external device is the DCE (Data Communications Equipment), where the DCE provides the clocking. However, in some cases we might connect two routers back-to-back using the routers’ serial interfaces (Example. Inside the router labs). Each router is a DTE by default. Since clocking is required to enable the interface, one of the two routers should function as DCE and should provide clocking. This can be done by using the "clock rate" command, from the interface configuration mode. 

Reference: http://www.omnisecu.com/cisco-certified-network-associate-ccna/how-to-configure-router-serial-interfaces.php 


2passeasy.com

100% Guarantee 400-101 book:

Q457. What is the most common use for route tagging in EIGRP? 

A. to determine the route source for management purposes 

B. to change the metric of a prefix 

C. to filter routes in order to prevent routing loops 

D. to modify path selection for certain classes of traffic 

Answer: C 


Q458. Which EIGRP packet types are sent as unicast packets? 

A. hello, update, query 

B. query, SIA query, reply 

C. SIA query, reply, ACK 

D. query, SIA query, SIA reply 

Answer: C 


Q459. DRAG DROP 

Drag and drop each policy command on the left to the function it performs on the right. 


Answer: 



Q460. While troubleshooting an issue for a remote user, you must capture the communication between the user's computer and a server at your location. The traffic passes through a Cisco IOS-XE capable switch. Which statement about obtaining the capture is true? 

A. The Embedded Packet Capture application in the IOS-XE Software can capture the packets, but there is a performance impact. 

B. The Embedded Packet Capture application in the IOS-XE Software can capture the packets without impacting performance. 

C. The Mini Protocol Analyzer embedded in the IOS-XE Software can capture the packets without impacting performance. 

D. The Mini Protocol Analyzer embedded in the IOS-XE Software can be used to capture the packets, but there is a performance impact. 

E. Wireshark can capture packets through a SPAN port, but there is a performance impact. 

Answer: A