The Cisco technicians will always be searching for a way to decipher the newest 400-101 on the web questions and answers. It is possible to download the newest 400-101 dumps on our own Exambible internet site. We not only offer 400-101 pdf file tests but the software version. Exambible 400-101 check powerplant results in a simulators from the surroundings once the 400-101 appears, offers a excellent chance to practice the particular Cisco check communicative surroundings. According to your examination preparing, you are able to pick any kind of 400-101 version to study overall flexibility. Transferring 400-101 examination will end up more standard faster by researching Cisco 400-101 practice tests.

2021 Jun 400-101 practice exam

Q171. Which two metrics are measured with active probes when PfR voice traffic optimization is in use? (Choose two.) 

A. MOS 

B. cost 

C. jitter 

D. bandwidth 

Answer: A,C 


Q172. Refer to the exhibit. 


Your network is suffering excessive output drops. Which two actions can you take to resolve the problem? (Choose two.) 

A. Install a switch with larger buffers. 

B. Configure a different queue set. 

C. Reconfigure the switch buffers. 

D. Configure the server application to use TCP. 

E. Update the server operating system. 

Answer: A,B 

Explanation: 

Installing a switch with larger buffers and correctly configuring the buffers can solve output queue problems. 

For each queue we need to configure the assigned buffers. The buffer is like the ‘storage’ space for the interface and we have to divide it among the different queues. This is how to do it: 

mls qos queue-set output <queue set> buffers Q1 Q2 Q3 Q4 

In this example, there is nothing hitting queue 2 or queue 3 so they are not being utilized. 


Q173. What happens when an interface is configured as passive in OSPF? 

A. No OSPF neighbor ship is formed on the interface. 

B. An OSPF neighbor ship is formed with the DR, but not with the BDR. 

C. The subnet configured on the interface is not advertised to any other neighbor. 

D. OSPF hello messages are sent as unicast instead of multicast. 

Answer: A 


Q174. Which two tasks are required for configuring SNMP to send traps on a Cisco IOS device? (Choose two.) 

A. Create access controls for an SNMP community. 

B. Configure SNMP notifications. 

C. Configure the SNMP agent. 

D. Configure SNMP status monitoring and troubleshooting. 

E. Configure SNMP server group names. 

F. Configure the SNMP server engine ID. 

Answer: A,B 

Explanation: 

The best current practices recommend applying Access Control Lists (ACLs) to community strings and ensuring that the requests community strings are not identical to notifications community strings. Access lists provide further protection when used in combination with other protective measures. This example sets up ACL to community string: 

access-list 1 permit 1.1.1.1 snmp-server community string1 ro 1 

. SNMP Notifications 

A key feature of SNMP is the ability to generate notifications from an SNMP agent. These notifications do not require that requests be sent from the SNMP manager. Unsolicited (asynchronous) notifications can be generated as traps or inform requests. Traps are messages alerting the SNMP manager to a condition on the network. Inform requests (informs) are traps that include a request for confirmation of receipt from the SNMP manager. Notifications can indicate improper user authentication, restarts, the closing of a connection, loss of connection to a neighbor router, or other significant events. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/configfun/configuration/guide/ffun_c/fcf014.h tml#wp1007320 


Q175. Which technology facilitates neighbor IP address resolution in DMVPN? 

A. CEF 

B. mGRE 

C. a dynamic routing protocol 

D. NHRP 

Answer: D 

Explanation: 

NHRP Used with a DMVPN 

NHRP is used to facilitate building a VPN and provides address resolution in DMVPN. In this context, a VPN consists of a virtual Layer 3 network that is built on top of an actual Layer 3 network. The topology you use over the VPN is largely independent of the underlying network, and the protocols you run over it are completely independent of it. The VPN network (DMVPN) is based on GRE IP logical tunnels that can be protected by adding in IPsec to encrypt the GRE IP tunnels. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html#w p1057255 


2passeasy.com

Leading passed 400-101:

Q176. Refer to the exhibit. 


ICMP Echo requests from host A are not reaching the intended destination on host B. What is the problem? 

A. The ICMP payload is malformed. 

B. The ICMP Identifier (BE) is invalid. 

C. The negotiation of the connection failed. 

D. The packet is dropped at the next hop. 

E. The link is congested. 

Answer: D 

Explanation: 

Here we see that the Time to Live (TTL) value of the packet is one, so it will be forwarded to the next hop router, but then dropped because the TTL value will be 0 at the next hop. 


Q177. Which three statements about bridge assurance are true? (Choose three.) 

A. Bridge assurance must be enabled on both ends of a link. 

B. Bridge assurance can be enabled on one end of a link or on both ends. 

C. Bridge assurance is enabled on STP point-to-point links only. 

D. Bridge assurance is enabled on STP multipoint links only. 

E. If a bridge assurance port fails to receive a BPDU after a timeout, the port is put into a blocking state. 

F. If a bridge assurance port fails to receive a BPDU after a timeout, the port is put into an error disabled state. 

Answer: A,C,E 

Explanation: 

Bridge Assurance is enabled by default and can only be disabled globally. Also, Bridge Assurance can be enabled only on spanning tree network ports that are point-to-point links. 

Finally, both ends of the link must have Bridge Assurance enabled. 

With Bridge Assurance enabled, BPDUs are sent out on all operational network ports, including alternate and backup ports, for each hello time period. If the port does not receive a BPDU for a specified period, the port moves into the blocking state and is not used in the root port calculation. Once that port receives a BPDU, it resumes the normal spanning tree transitions. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus5000/sw/configuration/guid e/cli/CLIConfigurationGuide/SpanningEnhanced.html 


Q178. DRAG DROP 

Drag and drop the IPv6 prefix on the left to the correct address type on the right. 


Answer: 



Q179. DRAG DROP 

Drag and drop the argument of the ip cef load-sharing algorithm command on the left to the function it performs on the right. 


Answer: 



Q180. Which circumstance can cause TCP starvation and UDP dominance to occur? 

A. Too few queues are available. 

B. UDP is comprised of smaller packets than TCP. 

C. Retransmitted TCP packets are on the network. 

D. UDP and TCP data are assigned to the same service-provider class. 

Answer: D