Youll get the comprehensive reason once you deal with difficulties in your 400-101 research. Testking give you the 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) key points legibly within the 400-101 dumps. These are tremendously saving your own costs to get acquainted with the Cisco training courses.

2021 Jun 400-101 answers

Q111. Which two attributes were introduced with the Cisco IOS BGP 4-byte ASN feature? (Choose two.) 

A. AS4_AGGREGATOR 

B. AS4_PATH 

C. AS4_PLAIN 

D. AS4_DOT 

E. AS4_TRANS 

Answer: A,B 


Q112. Refer to the exhibit. 


Which option is the most likely explanation of the duplicate address message logged? 

A. HSRP misconfiguration 

B. a PC with IP of 10.10.1.1 

C. spanning-tree-loop 

D. a hardware problem 

Answer: A 


Q113. Refer to the exhibit. 


Which statement about the debug behavior of the device is true? 

A. The device debugs all IP events for 172.16.129.4. 

B. The device sends all debugging information for 172.16.129.4. 

C. The device sends only NTP debugging information to 172.16.129.4. 

D. The device sends debugging information every five seconds. 

Answer: A 

Explanation: 

This is an example of a conditional debug, where there is a single condition specified of IP address 172.16.129.4. So, all IP events for that address will be output in the debug. 


Q114. Refer to the exhibit. 


Which two routes are included in the route update? (Choose two.) 

A. 10.3.0.0 

B. 10.3.2.0 

C. 10.3.4.0 

D. 10.3.6.0 

E. 10.3.3.0 

Answer: C,D 

Explanation: 

This access list will permit the 10.3.4.0, 10.3.5.0, 10.3.6.0, and 10.3.7.0 subnets. 


Q115. Which two loop-prevention mechanisms are implemented in BGP? (Choose two.) 

A. A route with its own AS in the AS_PATH is dropped automatically if the route reenters its own AS. 

B. A route with its own cluster ID in the CLUSTER_LIST is dropped automatically when the route reenters its own AS. 

C. The command bgp allowas-in enables a route with its own AS_PATH to be dropped when it reenters its own AS. 

D. The command bgp bestpath as-path ignore enables the strict checking of AS_PATH so that they drop routes with their own AS in the AS_PATH. 

E. The command bgp bestpath med missing-as-worst assigns the smallest possible MED, which directly prevents a loop. 

Answer: A,B 

Explanation: 

When dealing with the possibility of routing updates making their way back into an AS, BGP relies on the information in the AS_path for loop detection. An update that tries to make its way back into the AS it was originated from will be dropped by the border router. With the introduction of route reflectors, there is a potential for having routing loops within an AS. A routing update that leaves a cluster might find its way back inside the cluster. Loops inside the AS cannot be detected by the traditional AS_path approach because the routing updates have not left the AS yet. BGP offers two extra measures for loop avoidance inside an AS when route reflectors are configured. 

Using an Originator ID 

The originator ID is a 4-byte, optional, nontransitive BGP attribute (type code 9) that is created by the route reflector. This attribute carries the router ID of the originator of the route in the local AS. If, because of poor configuration, the update comes back to the originator, the originator ignores it. 

Using a Cluster List 

The cluster list is an optional, nontransitive BGP attribute (type code 10). Each cluster is represented with a cluster ID. 

A cluster list is a sequence of cluster IDs that an update has traversed. When a route reflector sends a route from its clients to nonclients outside the cluster, it appends the local cluster ID to the cluster list. If the route reflector receives an update whose cluster list contains the local cluster ID, the update is ignored. This is basically the same concept as the AS_path list applied between the clusters inside the AS. 

Reference: http://borg.uu3.net/cisco/inter_arch/page11.html 


400-101  free exam

Up to the minute cisco 400-101:

Q116. Refer to the exhibit. 


All routers are running EIGRP and the network has converged. R3 and R4 are configured as EIGRP Stub. If the link between R1 and R3 goes down, which statement is true? 

A. R1 sends traffic destined to 192.168.0.100 via R2. 

B. R2 does not have a route to 192.168.0.0/24 in the routing table. 

C. The prefix 192.168.0.0/24 becomes stuck-in-active on R4. 

D. R3 does not advertise 192.168.0.0/24 to R4 anymore. 

Answer: B 


Q117. Which component of the BGP ORF can you use to permit and deny routing updates? 

A. match 

B. action 

C. AFI 

D. SAFI 

E. ORF type 

Answer: A 


Q118. Which two statements about BGP prefix-based outbound filtering are true? (Choose two.) 

A. It must be configured per address family. 

B. It can use prefix lists and route maps for filtering. 

C. It can be configured under the global BGP routing process. 

D. It can be configured for external peering sessions only. 

E. It can increase the processing load on the router. 

F. It supports IP multicast routes. 

Answer: A,D 


Q119. Which IP SLA operation type uses IP to measure the round-trip time between a router and a device? 

A. HTTP 

B. ICMP Echo 

C. ICMP Path Jitter 

D. UDP Jitter for VoIP 

Answer: B 


Q120. How many address families can a single OSPFv3 instance support? 

A. 1 

B. 2 

C. 5 

D. 10 

Answer: A