The particular 400-101 computer software of Actualtests can verify any testee whether to learn the actual CCIE Routing and Switching (v5.0) knowledge strongly and also real answers. The particular Actualtests 400-101 items are consist of multiple choose. Prospect can choose various package deal items for your 400-101 pdf file or even 400-101 vce computer software in accordance with their very own grasp of the 400-101 situation.

2021 Jun actualtests 400-101:

Q211. Refer to the exhibit. 


When the link between RtrB and RtrC goes down, multicast receivers stop receiving traffic from the source for multicast group 229.1.1.1.Which solution will resolve this? 

A. adding a static mroute on RtrB and RtrF 

B. adding a static unicast route on RtrB and RtrF 

C. creating a GRE tunnel between RtrB and RtrD 

D. enabling PIM sparse mode on both ends of the link between RtrB and RtrF 

Answer: D 

Explanation: 

For multicast traffic to flow, PIM must be enabled on all routers in the path of the multicast stream. 


Q212. Which CoS value is mapped to DSCP 48 by default? 

A. 6 

B. 7 

C. AF21 

D. AF44 

E. AF41 

F. 46 

Answer: A 


Q213. DRAG DROP 

Drag and drop the IPv6 address on the left to the correct IPv6 address type on the right. 


Answer: 



Q214. Which TCP feature allows a client to request a specific packet that was lost? 

A. flow control 

B. sliding window 

C. fast recovery 

D. selective acknowledgment 

Answer: D 

Explanation: 

. TCP Selective Acknowledgment 

The TCP Selective Acknowledgment feature improves performance if multiple packets are lost from one TCP window of data. Prior to this feature, because of limited information available from cumulative acknowledgments, a TCP sender could learn about only one lost packet per-round-trip time. An aggressive sender could choose to resend packets early, but such re-sent segments might have already been successfully received. The TCP selective acknowledgment mechanism helps improve performance. The receiving TCP host returns selective acknowledgment packets to the sender, informing the sender of data that has been received. In other words, the receiver can acknowledge packets received out of order. The sender can then resend only missing data segments (instead of everything since the first missing packet). Prior to selective acknowledgment, if TCP lost packets 4 and 7 out of an 8-packet window, TCP would receive acknowledgment of only packets 1, 2, and 3. Packets 4 through 8 would need to be re-sent. With selective acknowledgment, TCP receives acknowledgment of packets 1, 2, 3, 5, 6, and 8. Only packets 4 and 7 must be re-sent. TCP selective acknowledgment is used only when multiple packets are dropped within one TCP window. There is no performance impact when the feature is enabled but not used. Use the ip tcp selective-ack command in global configuration mode to enable TCP selective acknowledgment. 

Refer to RFC 2021 for more details about TCP selective acknowledgment. 


Q215. Which statement describes the native VLAN concept in an ISL trunk? 

A. It is the VLAN ID that is assigned to untagged packets. 

B. It is the VLAN with highest priority. 

C. It is the default VLAN for a trunk. 

D. There is no native VLAN concept in an ISL trunk. 

Answer: D 

Explanation: 

ISL has no native VLAN concept because it places the entire Ethernet frame in the payload of an ISL frame. Native VLANs is an 802.1Q specific concept 


2passeasy.com

Updated жку 08с-400-101:

Q216. Refer to the exhibit. 


Assume that Cisco Discovery Protocol is supported and enabled only on switches A and C. 

Which information is returned when you issue the command show cdp neighbors on switch C? 

A. a limited amount of information about switch B 

B. neighbor details for switch A 

C. neighbor details for switch B 

D. neighbor details for switch C 

Answer: B 


Q217. Refer to the exhibit. 


How can the EIGRP hello and hold time for Gig0/0 be changed to 5 and 15? 

A. No action is required, since Gig0/0 is not listed with a nondefault hello and hold time. 

B. Add the commands ip hello-interval eigrp 1 5 and ip hold-time eigrp 1 15 under interface Gig0/0. 

C. Add the commands hello-interval 5 and hold-time 15 under "af-interface Gig0/0" under the address family. 

D. Add the commands default hello-interval and default hold-time under the af-interface Gig0/0 statement under the address family. 

Answer: C 

Explanation: 

To configure the hello interval for an interface, use the hello-interval command in interface configuration mode To configure the hold time for an interface, use the hold-time command in interface configuration mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-1/routing/command/reference/b_routing_cr41crs/b_routing_cr41crs_chapter_010.html#wp2 323069468 


Q218. Refer to the exhibit. 


Which type of BGP peer is 192.168.1.1? 

A. route reflector client 

B. iBGP 

C. confederation 

D. VPNv4 

Answer: C 


Q219. Which statement about the feasible distance in EIGRP is true? 

A. It is the maximum metric that should feasibly be considered for installation in the RIB. 

B. It is the minimum metric to reach the destination as stored in the topology table. 

C. It is the metric that is supplied by the best next hop toward the destination. 

D. It is the maximum metric possible based on the maximum hop count that is allowed. 

Answer: B 

Explanation: 

An EIGRP router advertises each destination it can reach as a route with an attached metric. This metric is called the route's reported distance (the term advertised distance has also been used in older documentation). A successor route for any given destination is chosen as having the lowest computed feasible distance; that is, the lowest sum of reported distance plus the cost to get to the advertising router. By default, an EIGRP router will store only the route with the best (lowest) feasible distance in the routing table (or, multiple routes with equivalent feasible distances). 

Reference: http://packetlife.net/blog/2010/aug/9/eigrp-feasible-successor-routes/ 


Q220. What are the three primary components of NetFlow? (Choose three.) 

A. Flow caching 

B. A flow collector 

C. The data analyzer 

D. Flow sequence numbers 

E. Cisco Express Forwarding 

F. Multicast 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

NetFlow includes three key components that perform the following capabilities: 

. Flow caching analyzes and collects IP data flows entering router or switch interfaces and prepares data for export. It enables the accumulation of data on flows with unique characteristics, such as IP addresses, application, and CoS. 

. FlowCollector and Data Analysis captures exported data from multiple routers and filters and aggregates the data according to customer policies, and then stores this summarized or aggregated data. Users can leverage Cisco NetFlow collector as a flow collector, or they can opt for a variety of third-party partner products. A Graphical user interface displays and analyzes NetFlow data collected from FlowCollector files. This allows users to complete near-real-time visualization or trending analysis of recorded and aggregated flow data. Users can specify the router and aggregation scheme and desired time interval. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-netflow/product_data_sheet0900aecd80173f71.html