Exambible senior Cisco professors and also experts can approve that Exambible Cisco 400-101 examination questions tend to be almost proper. The actual pass rate of CCIE Routing and Switching (v5.0) was almost 95 %. Over ing, we could prove that the 400-101 examine components made valuable guide with regard to Cisco applicants. Our own 400-101 pdf well worth the examinees sparing without trying to examine. You can wager your shoe you will have a good outcome by the Exambible CCIE Routing and Switching (v5.0) practice tests.

2021 Jun ccie 400-101 questions:

Q461. Which two options are valid for the number of bytes in a BGP AS number? (Choose two.) 

A. 2 bytes 

B. 4 bytes 

C. 6 bytes 

D. 8 bytes 

E. 16 bytes 

Answer: A,B 

Explanation: 

During the early time of BGP development and standardization, it was assumed that availability of a 16 bit binary number to identify the Autonomous System (AS) within BGP would have been more than sufficient. The 16 bit AS number, also known as the 2-byte AS number, provides a pool of 65536 unique Autonomous System numbers. The IANA manages the available BGP Autonomous System Numbers (ASN) pool, with the assignments being carried out by the Regional Registries. The current consumption rate of the publicly available AS numbers suggests that the entire public 2-byte ASN pool will be fully depleted. A solution to this depletion is the expansion of the existing 2-byte AS number to a 4-byte AS number, which provides a theoretical 4,294,967,296 unique AS numbers. ARIN has made the following policy changes in conjunction with the adoption of the solution. The Cisco IOS BGP "4-byte ASN" feature allows BGP to carry a Autonomous System Number (ASN) encoded as a 4-byte entity. The addition of this feature allows an operator to use an expanded 4-byte AS number granted by IANA. 


Q462. DRAG DROP 

Drag and drop the BGP attribute on the left to the correct category on the right. 


Answer: 



Q463. For which two conditions is Cisco Express Forwarding recursion disabled by default when the BGP Prefix Independent Convergence functionality is enabled? (Choose two.) 

A. next hops learned with a /24 mask 

B. next hops learned with any mask shorter than /32 

C. next hops learned with a /32 mask 

D. next hops that are directly connected 

Answer: C,D 

Explanation: 

Recursion is the ability to find the next longest matching path when the primary path goes down. When the BGP PIC feature is not installed, and if the next hop to a prefix fails, Cisco Express Forwarding finds the next path to reach the prefix by recursing through the FIB to find the next longest matching path to the prefix. This is useful if the next hop is multiple 

hops away and there is more than one way of reaching the next hop. 

However, with the BGP PIC feature, you may want to disable Cisco Express Forwarding recursion for the following reasons: 

. Recursion slows down convergence when Cisco Express Forwarding searches all the FIB entries. 

. BGP PIC Edge already precomputes an alternate path, thus eliminating the need for Cisco Express Forwarding recursion. 

When the BGP PIC functionality is enabled, Cisco Express Forwarding recursion is disabled by default for two conditions: 

. For next hops learned with a /32 network mask (host routes) 

. For next hops that are directly connected 

For all other cases, Cisco Express Forwarding recursion is enabled. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/xe-3s/irg-xe-3s-book/irg-bgp-mp-pic.html 


Q464. Which two options are requirements for Control-Plane Policing? (Choose two.) 

A. Cisco Express Forwarding must be enabled globally. 

B. Cisco Discovery Protocol must be disabled in the control plane. 

C. A crypto policy must be installed. 

D. A loopback address must be configured for device access. 

E. A class map must be configured to identify traffic. 

Answer: A,E 


Q465. Which two protocols does the Management Plane Protection feature support? (Choose two.) 

A. ARP 

B. HTTPS 

C. TFTP 

D. OSPF 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Renew ccie 400-101 exam:

Q466. Which three features are common to OSPF and IS-IS? (Choose three.) 

A. They both maintain a link-state database from which a Dijkstra-based SPF algorithm computes a shortest path tree. 

B. They both use DR and BDR in the broadcast network. 

C. They both use hello packets to form and maintain adjacencies. 

D. They both use NSSA and stub type areas to scale the network design. 

E. They both have areas to form a two-level hierarchical topology. 

Answer: A,C,E 


Q467. Which two statements about Metro Ethernet services are true? (Choose two.) 

A. EPL is a point-to-point service from one customer site to another across an MPLS 

backbone. 

B. EVPL is a multipoint service that emulates a LAN over an MPLS backbone. 

C. EPLAN is a multipoint service that emulates a LAN over an MPLS backbone. 

D. EVPL is a point-to-point service from one customer site to another across an MPLS backbone. 

E. ELAN is a point-to-point service from one customer site to another across an MPLS backbone. 

F. EVPL is a multipoint service with a root node that is suitable for multicast services. 

Answer: A,B 


Q468. Which three options are sources from which a SPAN session can copy traffic? (Choose three.) 

A. ports 

B. EtherChannels 

C. VLANs 

D. subnets 

E. primary IP addresses 

F. secondary IP addresses 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

. SPAN Sources 

The interfaces from which traffic can be monitored are called SPAN sources. Sources designate the traffic to monitor and whether to copy ingress, egress, or both directions of traffic. SPAN sources include the following: 

. Ethernet ports 

. Port channels 

. The inband interface to the control plane CPU — You can monitor the inband interface only from the default VDC. Inband traffic from all VDCs is monitored. 

. VLANs — When a VLAN is specified as a SPAN source, all supported interfaces in the VLAN are SPAN sources. 

. Remote SPAN (RSPAN) VLANs 

. Fabric port channels connected to the Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender . 

Satellite ports and host interface port channels on the Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender 

— These interfaces are supported in Layer 2 access mode, Layer 2 trunk mode, and Layer 3 mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/system_management/configuration/guide/sm_nx_os_cg/sm_14span.html#wp1239492

 


Q469. DRAG DROP 

Drag and drop each BGP attribute on the left to the matching description on the right. 


Answer: 



Q470. Which OSPF feature supports LSA rate limiting in milliseconds to provide faster convergence? 

A. LSA throttling 

B. incremental SPF 

C. fast hello 

D. SPF tuning 

Answer: A 

Explanation: 

The OSPF Link-State Advertisement (LSA) Throttling feature provides a dynamic mechanism to slow down link-state advertisement (LSA) updates in OSPF during times of network instability. It also allows faster Open Shortest Path First (OSPF) convergence by providing LSA rate limiting in milliseconds. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/fsolsath.html