Cause all that matters here is passing the Cisco 400-101 exam. Cause all that you need is a high score of 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 400-101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Jul 400-101 cisco ccie written:

Q221. Refer to the exhibit. 


Which statement about this COS-DSCP mapping is true? 

A. The expedited forwarding DSCP is mapped to COS 3. 

B. COS 16 is mapped to DSCP 2. 

C. The default COS is mapped to DSCP 32. 

D. This mapping is the default COS-DSCP mapping on Cisco switches. 

Answer: A 

Explanation: 

Here we see that COS 3 is mapped to DSCP 46, which is the Expedited forwarding class: The Expedited Forwarding (EF) model is used to provide resources to latency (delay) sensitive real-time, interactive traffic. The EF model uses one marking -- DSCP 46. 


Q222. Which statement about LISP encapsulation in an EIGRP OTP implementation is true? 

A. OTP uses LISP encapsulation for dynamic multipoint tunneling. 

B. OTP maintains the LISP control plane. 

C. OTP uses LISP encapsulation to obtain routes from neighbors. 

D. LISP learns the next hop. 

Answer: A 


Q223. What is the function of the command ip pim autorp listener? 

A. It allows a border PIM sparse mode router to accept autorp information from another autonomous system. 

B. It allows the mapping agents to accept autorp information from the PIM rendezvous point. 

C. It allows the routers to flood the autorp information in a sparse-mode-only network. 

D. It allows a BSR to accept autorp information and translate it into BSR messages. 

Answer: C 

Explanation: 

To cause IP multicast traffic for the two Auto-RP groups 224.0.1.39 and 224.0.1.40 to be Protocol Independent Multicast (PIM) dense mode flooded across interfaces operating in PIM sparse mode, use the ip pim autorp listener command in global configuration mode. To disable this feature, use the no form of this command. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipmulti/command/imc-cr-book/imc_i3.html#wp3085748429 


Q224. Which type of OSPF packet is an OSPF link state update packet? 

A. type 1 

B. type 2 

C. type 3 

D. type 4 

E. type 5 

Answer: D 

Explanation: 

Link State Update packets are OSPF packet type 4. These packets implement the flooding of link state advertisements. Each Link State Update packet carries a collection of link state advertisements one hop further from its origin. Several link state advertisements may be included in a single packet. 

Reference: http://www.freesoft.org/CIE/RFC/1583/107.htm 


Q225. Refer to the exhibit. 


Which two statements about the R1 configuration are true? (Choose two.) 

A. The IP TTL value is copied to the MPLS field during label imposition. 

B. The structure of the MLPS network is hidden in a traceroute. 

C. The LDP session interval and hold times are configured for directly connected neighbors. 

D. R1 protects the session for 86400 seconds. 

E. All locally assigned labels are discarded. 

Answer: B,D 


400-101  exam fees

Replace ccie dumps 400-101:

Q226. Refer to the exhibit. 


Which two statements about this egress queue are true? (Choose two.) 

A. The queue 3 buffer is allocated 20 percent, its drop threshold is 100 percent, and it is guaranteed 400 percent of memory. 

B. The queue 1 buffer is allocated 30 percent, its drop threshold is 25 percent, and it is guaranteed 100 percent of memory. 

C. The queue 1 buffer is allocated 30 percent, its drop threshold is 100 percent, and it is guaranteed 150 percent of memory. 

D. The queue 2 buffer is allocated 30 percent, its drop threshold is 200 percent, and it can use at maximum 400 percent of memory. 

E. The queue 3 buffer is allocated 30 percent, its drop threshold is 100 percent, and it can use at maximum 400 percent of memory. 

Answer: B,D 


Q227. DRAG DROP 

Drag and drop the EIGRP query condition on the left to the corresponding action taken by the router on the right. 


Answer: 



Q228. As a best practice, when a router is configured as an EIGRP Stub, which routes should be received from its distribution neighbor? 

A. the default route 

B. static routes 

C. internal routes only 

D. internal and external routes 

Answer: A 

Explanation: 

Stub routing is commonly used in a hub and spoke network topology. In a hub and spoke network, one or more end (stub) networks are connected to a remote router (the spoke) that is connected to one or more distribution routers (the hub). The remote router is adjacent only to one or more distribution routers. The only route for IP traffic to follow into the remote router is through a distribution router. This type of configuration is commonly used in WAN topologies where the distribution router is directly connected to a WAN. The distribution router can be connected to many more remote routers. Often, the distribution router will be connected to 100 or more remote routers. In a hub and spoke topology, the remote router must forward all nonlocal traffic to a distribution router, so it becomes unnecessary for the remote router to hold a complete routing table. Generally, the distribution router need not send anything more than a default route to the remote router. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/eigrpstb.html 


Q229. Refer to the exhibit. 


Which statement about the R1 configuration is true? 

A. It permits host 10.1.1.2 to establish a Telnet connection to R1. 

B. It limits remote hosts to two SSH connection attempts. 

C. SSH connections to R1 will log out after a 5-minute idle interval. 

D. Hosts that reside on network 10.0.0.0/8 can SSH to R1. 

E. The R1 timeout for outgoing SSH connection attempts is 30 seconds. 

Answer: E 

Explanation: 

The timeout for outgoing SSH connection is defined by the “ip sshh time-out” command (in seconds), which is configured here as 30. 


Q230. Which two values comprise the VPN ID for an MPLS VPN? (Choose two.) 

A. an OUI 

B. a VPN index 

C. a route distinguisher 

D. a 16-bit AS number 

E. a 32-bit IP address 

Answer: A,B 

Explanation: 

Each MPLS VPN ID defined by RFC 2685 consists of the following elements: 

. An Organizational Unique Identifier (OUI), a three-octet hex number: The IEEE Registration Authority assigns OUIs to any company that manufactures 

components under the ISO/IEC 8802 standard. The OUI is used to generate universal LAN MAC addresses and protocol identifiers for use in local and metropolitan area network applications. For example, an OUI for Cisco Systems is 00-03-6B (hex). 

. A Virtual Private Network (VPN) index: a four-octet hex number, which identifies the VPN within the company. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/mp_l3_vpns/configuration/15-mt/mp-l3-vpns-15-mt-book/mp-assgn-id-vpn.html