Cause all that matters here is passing the Cisco 400-101 exam. Cause all that you need is a high score of 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 400-101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Jul 400-101 ccie routing and switching written exam fee:

Q531. Which option describes what the default RT filter indicates when you implement the BGP RT constrained route distribution feature? 

A. A peer receives only a default route for each VRF. 

B. A peer receives all routes, regardless of the RT value. 

C. A peer receives routes only for RTs that are used on that router. 

D. A peer receives no routes, regardless of the RT value. 

Answer: B 


Q532. Refer to the exhibit. 


R3 prefers the path through R1 to reach host 10.1.1.1. 

Which option describes the reason for this behavior? 

A. The OSPF reference bandwidth is too small to account for the higher speed links through R2. 

B. The default OSPF cost through R1 is less than the cost through R2. 

C. The default OSPF cost through R1 is more than the cost through R2. 

D. The link between R2 and R1 is congested. 

Answer: A 

Explanation: 

The default formula to calculate OSPF bandwidth is BW = Bandwidth Reference / interface 

bandwidth [bps] = 10^8 / / interface bandwidth [bps] 

BW of the R1-R3 link = 10^8 / 100Mbps = 10^8 / 10^8 = 1 

BW of the R2-R3 link = 10^8 / 1Gbps = 10^8 / 10^9 = 1 (round up) 

Therefore OSPF considers the two above links have the same Bandwidth -> R3 will go to 10.1.1.1 via the R1-R3 link. The solution here is to increase the Bandwidth Reference to a higher value using the “auto-cost reference-bandwidth” command under OSPF router mode. For example: Router(config)#router ospf 1 Router(config-router)#auto-cost reference-bandwidth 10000 This will increase the reference bandwidth to 10000 Mbps which increases the BW of the R2-R3 link to 10^10 / 10^8 = 100. 


Q533. Which three statements about RIPng are true? (Choose three.) 

A. It supports route tags. 

B. It sends updates on FF02::9. 

C. Its RTE last byte is 0XFF. 

D. It supports authentication. 

E. It sends updates on UDP port 520. 

F. It can be used on networks of greater than 15 hops. 

Answer: A,B,C 


Q534. Which term describes an EIGRP route that has feasible successors? 

A. active 

B. passive 

C. redistributed 

D. invalid 

Answer: B 

Explanation: 

A topology table entry for a destination can have one of two states. A route is considered in the Passive state when a router is not performing a route recomputation. The route is in Active state when a router is undergoing a route recomputation. If there are always feasible successors, a route never has to go into Active state and avoids a route recomputation. 

When there are no feasible successors, a route goes into Active state and a route recomputation occurs. A route recomputation commences with a router sending a query packet to all neighbors. Neighboring routers can either reply if they have feasible successors for the destination or optionally return a query indicating that they are performing a route recomputation. While in Active state, a router cannot change the next-hop neighbor it is using to forward packets. Once all replies are received for a given query, the destination can transition to Passive state and a new successor can be selected. 

Reference: http://docwiki.cisco.com/wiki/Enhanced_Interior_Gateway_Routing_Protocol 


Q535. Refer to the exhibit. 


You are configuring the S1 switch for the switchport connecting to the client computer. Which option describes the effect of the command mls qos map cos-dscp 0 8 16 24 32 40 46 56? 

A. Voice traffic is excluded from the default priority queue. 

B. Voice packets are given a class selector of 5. 

C. Video conferencing is marked CS3. 

D. Voice packets are processed in the priority queue. 

Answer: A 

Explanation: 

The default CoS to DSCP mappings are shown below: 

Default CoS-to-DSCP Map 

CoS Value 

DSCP Value 

16 

24 

32 

40 

48 

56 

In our example, we see that COS 6 is mapped to DSCP, not the default of DSCP 48 as shown above. DSCP 46 is Expedited Forwarding (EF), which is typically used for voice traffic, and this value has not been included in this class map. 


400-101  real exam

Leading ccie pdf download:

Q536. According to RFC 4577, OSPF for BGP/MPLS IP VPNs, when must the down bit be set? 

A. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for Type 3 LSAs 

B. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for Type 5 LSAs 

C. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for Type 3 and Type 5 LSAs 

D. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for all types of LSAs 

Answer: C 

Explanation: 

If an OSPF route is advertised from a PE router into an OSPF area, the Down bit (DN) is set. Another PE router in the same area does not redistribute this route into iBGP of the MPLS VPN network if down is set. 

RFC 4577 says: 

“When a type 3 LSA is sent from a PE router to a CE router, the DN bit in the LSA Options field MUST be set. This is used to ensure that if any CE router sends this type 3 LSA to a PE router, the PE router will not redistribute it further. When a PE router needs to distribute to a CE router a route that comes from a site outside the latter’s OSPF domain, the PE router presents itself as an ASBR (Autonomous System Border Router), and distributes the route in a type 5 LSA. The DN bit [OSPF-DN] MUST be set in these LSAs to ensure that they will be ignored by any other PE routers that receive them.” 

For more information about Down bit according to RFC 4577 please read more herE. http://tools.ietf.org/html/rfc4577#section-4.2.5.1. 


Q537. Which two statements about Cisco Performance Routing are true? (Choose two.) 

A. It analyzes application performance to make routing decisions. 

B. When determining the best path, it prefers the shortest path. 

C. It can help the administrator determine the need for bandwidth upgrades. 

D. It operates entirely in the data plane. 

E. It can use EIGRP feasible successors to determine an alternate path. 

F. It analyzes system hardware performance to make routing decisions. 

Answer: A,E 


Q538. Refer to the exhibit. 


Which two statements about how the configuration processes Telnet traffic are true? (Choose two.) 

A. Telnet traffic from 10.1.1.9 to 10.10.10.1 is dropped. 

B. All Telnet traffic is dropped. 

C. Telnet traffic from 10.10.10.1 to 10.1.1.9 is permitted. 

D. Telnet traffic from 10.1.1.9 to 10.10.10.1 is permitted. 

E. Telnet traffic is permitted to all IP addresses. 

Answer: A,C 

Explanation: 

The ACL applied to the COPP policy matches only telnet traffic from 10.1.1.9 to 10.10.10.1, all other telnet traffic is not matched and therefore not used in the COPP policy, which means this traffic will be handled normally (accepted). For telnet traffic from 10.1.1.9 to 10.10.10.1, the COPP policy has defined this traffic as an exceed, and dropped. 


Q539. DRAG DROP 

Drag and drop the DSCP PHB on the left to the corresponding binary representation on the right. 


Answer: 



Q540. Refer to the exhibit. 


How many LSDBs will router A have? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

Answer: D