It is impossible to pass Cisco 400-101 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 400-101 practice questions. You will get a surprising result by our Leading CCIE Routing and Switching (v5.0) practice guides.

2021 Aug ccie dumps 400-101:

Q331. When the BGP additional-paths feature is used, what allows a BGP speaker to differentiate between the different available paths? 

A. The remote BGP peer prepends its own next-hop address to the prefix. 

B. A unique path identifier is encoded into a dedicated field to the NLRI. 

C. A route distinguisher is appended to the prefix by the receiving BGP speaker. 

D. The additional path information is encoded in an extended community. 

Answer: B 


Q332. What is the destination MAC address of a BPDU frame? 

A. 01-80-C2-00-00-00 

B. 01-00-5E-00-00-00 

C. FF-FF-FF-FF-FF-FF 

D. 01-80-C6-00-00-01 

Answer: A 

Explanation: 

The root-bridge election process begins by having every switch in the domain believe it is the root and claiming it throughout the network by means of Bridge Protocol Data Units (BPDU). BPDUs are Layer 2 frames multicast to a well-known MAC address in case of IEEE STP (01-80-C2-00-00-00) or vendor-assigned addresses, in other cases. 

Reference: http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=1016582 


Q333. Which two options are required parts of an EEM policy? (Choose two.) 

A. event register keyword 

B. body 

C. environment must defines 

D. namespace import 

E. entry status 

F. exit status 

Answer: A,B 

Explanation: 

EEM policies require two parts: the event register keyword and the body. The remaining 

parts of the policy are optional: environment must defines, namespace import, entry status, 

and exit status (Figure 5). 

Figure 5. EEM Policy Parts 


Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-

embedded-event-manager-eem/config_guide_eem_configuration_for_cisco_integrated_services_router_platforms.htm 


Q334. Refer to the exhibit. 


A PE router is configured with a policy map that contains the policer shown. The policy map is configured in the inbound direction of an interface facing a CE router. If the PE router 

receives 12Mb/s of traffic with the CoS value set to 7 on a 100-Mb/s interface from the CE router, what value of MPLS EXP is set when this traffic goes through the policer shown? 

A. 0 

B. 6 

C. 7 

D. 8 

Answer: B 

Explanation: 

Here, the policer is set where the conforming traffic is set to 10 percent of the 100 Mbps interface, so anything more than 10 Mbps will be placed into the exceeding traffic class, the traffic EXP value will be changed from 7 to 6 per the configuration. 


Q335. Refer to the exhibit. 


What happens to packets when traffic in the icmp-class class exceeds the policed amount? 

A. Packets are discarded and a message is logged. 

B. Packets are discarded and a trap is sent to any servers that are configured to receive traps. 

C. Packets are discarded silently. 

D. Packets are discarded and an inform is sent to any servers that are configured to receive informs. 

Answer: C 

Explanation: 

service-policy {input| output policy-map-name Example: 

Router(config-cp)# service-policy input control-plane-policy 

Attaches a QoS service policy to the control plane. Note the following points: 

. input --Applies the specified service policy to packets received on the control plane. 

. output --Applies the specified service policy to packets transmitted from the control plane and enables the router to silently discard packets. 

. policy-map-name --Name of a service policy map (created using the policy-mapcommand) to be attached. The name can be a maximum of 40 alphanumeric characters. 

In this case, the service policy is set to output, which drops the traffic silently per above. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/qos_plcshp/configuration/15-mt/qos-plcshp-15-mt-book/qos-plcshp-ctrl-pln-plc.html 


2passeasy.com

Regenerate ccie written dumps 400-101:

Q336. Which two options are advantages of NetFlow version 9 over NetFlow version 5? (Choose two.) 

A. NetFlow version 9 adds support for IPv6 headers. 

B. NetFlow version 9 adds support for MPLS labels. 

C. NetFlow version 9 adds support for the Type of Service field. 

D. NetFlow version 9 adds support for ICMP types and codes. 

Answer: A,B 

Explanation: 

NetFlow version 9 includes support for all of these fields that version 5 supports and can optionally include additional information such as Multiprotocol Label Switching (MPLS) labels and IPv6 addresses and ports. 


Q337. Which three TLVs does LLDP use to discover network devices? (Choose three.) 

A. Management address 

B. Port description 

C. Network policy 

D. System name 

E. Location information 

F. Power management 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

Basic Management TLV Set 

This set includes the following five TLVs used in LLDP: 

. Port description TLV: Provides a description of the port in an alpha-numeric format. The value equals the ifDescr object, if the LAN device supports RFC 2863. 

. System name TLV: Provides the system's assigned name in an alpha-numeric format. The value equals the sysName object, if the LAN device supports RFC 3418. 

. System description TLV: Provides a description of the network entity in an alpha-numeric format. This includes system's name and versions of hardware, operating system and networking software supported in the device. The value equals the sysDescr object, if the LAN device supports RFC 3418. 

. System capabilities TLV: Indicates the primary function(s) of the device and whether or not these functions are enabled in the device. The capabilities are indicated by two octects. Bits 0 through 7 indicate Other, Repeater, Bridge, WLAN AP, Router, Telephone, DOCSIS cable device and Station respectively. Bits 8 through 15 are reserved. 

. Management address TLV: Indicates the addresses of the local LLDP agent. Other remote managers can use this address to obtain information related to the local device. 

Reference: http://www.eetimes.com/document.asp?doc_id=1272069 


Q338. DRAG DROP 

Drag and drop the RIP configuration command on the left to the function it performs on the right. 


Answer: 



Q339. Which two statements about the client-identifier in a DHCP pool are true? (Choose two.) 

A. It specifies a unique identifier that is used only for DHCP requests. 

B. It is specified by appending 01 to the MAC address of a DHCP client. 

C. It specifies a hardware address for the client. 

D. It specifies a unique identifier that is used only for BOOTP requests. 

E. It requires that you specify the hardware protocol. 

Answer: A,B 

Reference: 

client-identifier unique-identifier 

Example: 

Device(dhcp-config)# client-identifier 01b7.0813.8811.66 

Specifies the unique identifier for DHCP clients. 

This command is used for DHCP requests. 

DHCP clients require client identifiers. You can specify the unique identifier for the client in either of the following ways: 

A 7-byte dotted hexadecimal notation. For example, 01b7.0813.8811.66, where 01 represents the Ethernet media type and the remaining bytes represent the MAC address of the DHCP client. 

A 27-byte dotted hexadecimal notation. For example, 7665.6e64.6f72.2d30.3032.342e.3937.6230.2e33.3734.312d.4661.302f.31. The equivalent ASCII string for this hexadecimal value is vendor-0024.97b0.3741-fa0/1, where vendor represents the vendor, 0024.97b0.3741 represents the MAC address of the source interface, and fa0/1 represents the source interface of the DHCP client. 

See the Troubleshooting Tips section for information about how to determine the client identifier of the DHCP client. 

Note 

The identifier specified here is considered for a DHCP client that sends a client identifier in the packet. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipaddr_dhcp/configuration/15-mt/dhcp-15-mt-book/config-dhcp-server.html 


Q340. Refer to the exhibit. 


Which two statements about the device that generated the output are true? (Choose two.) 

A. The SPT-bit is set. 

B. The sparse-mode flag is set. 

C. The RP-bit is set. 

D. The source-specific host report was received. 

Answer: A,D 

Explanation: 

In this example we can see that the s, T, and I flags are set. Here is a list of the flags and their meanings: 

show ip mroute Field Descriptions 

Field Description 

Flags: 

Provides information about the entry. 

D - Dense 

Entry is operating in dense mode. 

S - Sparse 

Entry is operating in sparse mode. 

B - Bidir Group 

Indicates that a multicast group is operating in bidirectional mode. 

s - SSM Group Indicates that a multicast group is within the SSM range of IP addresses. This flag is reset if the SSM range changes. 

C - Connected 

A member of the multicast group is present on the directly connected interface. 

L - Local 

The router itself is a member of the multicast group. 

P - Pruned 

Route has been pruned. The Cisco IOS software keeps this information so that a downstream member can join the source. 

R - RP-bit set 

Indicates that the (S, G) entry is pointing toward the RP. This is typically prune state along the shared tree for a particular source. 

F - Register flag 

Indicates that the software is registering for a multicast source. 

T - SPT-bit set 

Indicates that packets have been received on the shortest path source tree. 

J - Join SPT 

For (*, G) entries, indicates that the rate of traffic flowing down the shared tree is exceeding the SPT-Threshold set for the group. (The default SPT-Threshold setting is 0 kbps.) When the J- Join shortest path tree (SPT) flag is set, the next (S, G) packet received down the shared tree triggers an (S, G) join in the direction of the source, thereby causing the router to join the source tree. 

For (S, G) entries, indicates that the entry was created because the SPT-Threshold for the group was exceeded. When the J- Join SPT flag is set for (S, G) entries, the router monitors the traffic rate on the source tree and attempts to switch back to the shared tree for this source if the traffic rate on the source tree falls below the SPT-Threshold of the group for more than 1 minute. 

M - MSDP created entry 

Indicates that a (*, G) entry was learned through a Multicast Source Discovery Protocol (MSDP) peer. This flag is only applicable for a rendezvous point (RP) running MSDP. 

X - Proxy Join Timer Running 

Indicates that the proxy join timer is running. This flag is only set for (S, G) entries of an RP or "turnaround" router. A "turnaround" router is located at the intersection of a shared path (*, G) tree and the shortest path from the source to the RP. 

A - Advertised via MSDP 

Indicates that an (S, G) entry was advertised through an MSDP peer. This flag is only applicable for an RP running MSDP. 

U - URD 

Indicates that a URD channel subscription report was received for the (S, G) entry. 

I - Received Source Specific Host Report 

Indicates that an (S, G) entry was created by an (S, G) report. This (S, G) report could have been created by IGMPv3, URD, or IGMP v3lite. This flag is only set on the designated router (DR). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/12s_ssm.html