We have been the best within introducing probably the most helpful 400-201 resources for our clients that will undoubtedly help to make these people reach your goals in the real Cisco 400-201 examination. A great Cisco guide has a marvelous and greatest preparatory substance that works on a person fully and gives you the confidence with the good results which is not a little thing. Merely obtain the particular Testking 400-201 CCIE SP Written v4.0 free demo characteristics to find out the characteristics as well as amount of Testking items. You will be influenced from the 400-201 research guide pdf defiantly. In the event you title a 100% success, using Testking 400-201 to your CCIE SP Written v4.0 qualified planning is the greatest choice.

2021 Jul 201-400:

Q1. Refer to the exhibit. Customer XYZ Site 1 is not learning prefixes from Site 2. What is the issue? 


A. MPLS LSP is broken along the path. 

B. The route-policy is not implemented in router PE-2. 

C. The BGP local-as command should be used between PE-1 and CE-1. 

D. The route-distinguisher values must match in both sites. 

E. The BGP as-override command should be implemented between PE-1 and CE-1. 

Answer: E 


Q2. In a multi-VRF scenario using OSPF as PE-CE routing protocol, which Cisco IOS command allows the CE to accepts routes from PE inside of each VRF? 

A. router ospf <process id> vrf<vrf name> capability vrf-lite 

B. router ospf<process id> vrf<vrf name> domain-id <value> 

C. router ospf <process id> domain-id <value> 

D. router ospf <process id> capability vrf-lite 

Answer: A 


Q3. When troubleshooting a DoS attack, a support engineer finds a huge number of packets that are destined to one of the core routers interface IP address. By the time the packets reach this core router, they have a TTL of 0. Based on Cisco platform running IOS 15.3S, which technique is most effective in resolving this problem 

A. Configure LPTS. 

B. Configure an ACL on the core router interface. 

C. Configure CoPP on the core router. 

D. Configure policing on PE routers. 

E. Configure a receive ACL on the core router. 

Answer: C 


Q4. Due to recent acquisitions, a company's MPLS infrastructure is growing very quickly. Concerns anse about labeling service provider core network The IP address space is designed as per following: 

. Service provide ip address range is: 10.0.0.0/16 

. All loopback addresses use subnet mask/32 

. 10.0.0.0/24 range is used for loopback addresses 

. All other subnet masks used for links are /24 and /25 

Which command would significantly reduce the label allocations without compromising LDP functionalities? 

A. mpls Idp label 

allocate global host-routes 

B. ip prefix-list List1 deny 10.0.0J16 le 20 ge 25 

mpls Idp label 

allocate global prefix-list List1 

C. access-list 1 permit 10.0.0.0.0.0.255.255 

mpls Idp neighbor 10.0.0.1 labels accept 3 

D. mpls Idp password required for 10 

access-list 10 permit 10.0.0.1 

access-list 10 permit 10.0.0.2 

access-list 10 permit 10.0.0.3 

Answer: A 


Q5. Refer to the exhibit. After the BGP TCP negotiation between RouterA and RouterB, what will be the value of the keep alive timer and the hold-down timer, respectively? 


A. 3 seconds and 9 seconds 

B. 60 seconds and 180 seconds 

C. 10 seconds and 9 seconds 

D. no value, because BGP negotiation will not be successful 

E. 10 seconds and 10 seconds 

F. 10 seconds and 30 seconds 

G. 3 seconds and 30 seconds 

H. 3 seconds and 10 seconds 

Answer: A 


400-201  exam fees

Most recent thendral 201-400:

Q6. Refer to the exhibit. An MPLS Layer 3 VPN service has been provisioned for a customer. What will be the ToS value at Site-B for the exceeded traffic that it is sent from Site-A with ToS 2? 


A. 0 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. No exceeded traffic will reach Site-B. 

Answer: E 


Q7. Refer to the exhibit. Both MPLS TE tunnel 14 and MPLS TE tunnel 124 pass over the same physical links. Which configuration on R1 enables TE 14 to be the primary tunnel and TE 124 to become active when TE 14 is admin disabled? 


A. Interface Tunnel14 

tunnel mpls traffic-eng priority 3 1 

Interface Tunnel124 

tunnel mpls traffic-eng priority 5 4 

B. Interface Tunnel14 

tunnel mpls traffic-eng priority 4 1 

`Interface Tunnel124 

tunnel mpls traffic-eng priority 3 2 

C. Interface Tunnel14 

tunnel mpls traffic-eng priority 7 7 

Interface Tunnel124 

tunnel mpls traffic-eng priority 1 1 

D. Interface Tunnel14 

tunnel mpls traffic-eng priority 3 2 

Interface Tunnel124 

tunnel mpls traffic-eng priority 4 1 

Answer: B 


Q8. A MPP has been implemented in a Cisco IOS-XR device. Which are the two results that will occur? (Choose two.) 

A. If MPP is disabled and a protocol is activated, all interfaces cannot pass traffic 

B. MPP configuration changes doesn't affect active sessions established before the changes 

C. RP/DRP Ethernet Interfaces are not default out-of-band interfaces 

D. Management traffic to RP from all non-MPP interfaces is dropped 

E. Interfaces configured for out-of-band MPP are still part of global routing/forwarding 

Answer: B,D 


Q9. For MPLS inter-AS Option B, how many labels are associated with packet forwarding between the VPNv4 ASBR neighbors? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

Answer: D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/xe-3s/irg-xe-3s-book/bgp_nsr_support_for_mpls_vpnv4_and_vpnv6_inter-as_option_b.pdf 


Q10. An engineer is troubleshooting Precision Time Protocol on Cisco ASR 9000 router and noticed the protocol is running in a Multicast mode. Which two results regarding the messages can the engineer expect? (Choose two) 

A. IPTP messages that use unicast messages and those that use multicast messages must be specified. 

B. Announce and Sync messages are sent as multicast messages. 

C. Signaling. Delay-Request and Delay-Response messages are sent as multicast messages 

D. All messages for PTP will be sent as multicast messages 

E. Announce and Sync messages are sent as unicast messages 

F. Signaling, Delay-Request, and Delay-Response messages are sent as unicast messages 

Answer: B,F