Cause all that matters here is passing the Cisco 400-201 exam. Cause all that you need is a high score of 400-201 CCIE SP Written v4.0 exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 400-201 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Aug thendral 201-400:

Q21. A Service Provider provides a Layer 2 connection that is based on IEEE 802.1ad. When the customer tries to access a switch at the other side of the link by using SSH, the connection fails. What is the cause of this failure? 

A. The Service Provider omitted the command l2protocol-tunnel stp. 

B. The Service Provider omitted the command l2protocol-tunnel vtp. 

C. The Service Provider omitted the command vlan dot1q tag native. 

D. The Service Provider omitted the command spanning-tree bpdufilter enable. 

Answer: C 

Explanation: https://ccieblog.co.uk/qinq/802-1q-tunnelling-qinq 


Q22. Refer to the exhibit. 


The vrf MAINT has been provisioned and used by the Service Provider management network. The engineer discovers that syslog messages are not being received on the syslog server. IP reachability has been validated using ping. Which issue in the configuration must be corrected? 

A. logging on must include the vrf MAINT keyword. 

B. logging host must include the vrf MAINT keyword. 

C. The logging facility must be configured for syslog processing. 

D. The route targets that are configured do not match the route distinguisher. 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2sr/12_2sra/feature/guide/srvrfslg.html#wp10 59076 


Q23. Which two frame types are correct when configuring T3 interfaces? (Choose two.) 

A. M23 

B. G.832 

C. Extended Super Frame 

D. C-bit parity 

E. G.751 

F. Super Frame 

Answer: A,D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-2/interfaces/configuration/guide/hc42crsbook/hc42t3e3.html 


Q24. In a PE-CE scenario using OSPF as the routing protocol, a down-bit set can be advertised in which OSPF LSA type? 

A. type 1 LSA 

B. type 2 LSA 

C. type 3 LSA 

D. type 5 LSA 

E. type 7 LSA 

Answer: C 


Q25. When IPv6 is enabled on an interface, which three multicast addresses does the configured interface automatically join? (Choose three.) 

A. FF01::2 

B. FEC0::1 

C. FF02:0:0:0:0:1:FF00::/104 

D. FF02::1 

E. FF01::1 

F. FF02::2 

G. FF02::D 

H. FF02::5 

Answer: C,D,F 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/mds9000/sw/4_1/configuration/guides/cli_4_1/clibook/ipv6.pdf https://www.iana.org/assignments/ipv6-multicast-addresses/ipv6-multicast-addresses.xml 


400-201  free practice test

Rebirth fip-400-201:

Q26. QoS is applied on an outgoing interface as shown below: 


What will the QoS result be for egress traffic with an average queue depth of 40 that is marked as DSCP AF32? 

A. Traffic will be dropped with a random rate less than the one defined by MPD. 

B. All traffic will be tail dropped. 

C. Traffic will be dropped with a rate of 1 packet out of 20. 

D. Traffic will be dropped with a rate of 1 packet out of 30. 

Answer: C 


Q27. Refer to the exhibit. The Service Provider is deploying Internet service to its VRF customers by using vrf INTERNET. A dedicated firewall provides NAT functionally towards the Internet. Assume that IP address overlapping between VRFs is not an issue. 

Which three configuration steps are required to add Internet service to the VRF customers? (Choose three.) 


A. Export the RD of vrf INTERNET from all customer VRFs. 

B. Originate a default route on PE4 in vrf INTERNET. 

C. Import the RD from vrf INTERNET in all customer VRFs. 

D. Originate a default route on the firewall in vrf INTERNET. 

E. Import the VRF “INTERNET” Route Target in all customer VRFs. 

F. Import the Route Target of all customer VRFs in vrf INTERNET. 

G. Leak all VRF routes to the global routing table. 

Answer: B,C,G 


Q28. In which three ways do PE routers manage multiple customers in MPLS VRF environments? (Choose three.) 

A. Route targets are configured that allow the PE to uniquely identify the customer routes in MP-BGP 

B. PE routers use route distinguishers to tag routes for importing and exporting into customer VRFs. 

C. PE routers use PE-CE routing protocols to manage routing with client VRF devices. 

D. PE routers use route targets to tag routes for importing and exporting into customer VRFs. 

E. Route distinguishes are configured that allow the PE to uniquely identify the customer routes in MP-BGP. 

F. PE routers use PE-PE routing protocols to manage routing with client VRF devices. 

Answer: C,D,E 


Q29. Refer to the exhibit. 


Which MPLS TE component keeps track of the flooding and admission control? 

A. MPLS TE priorities 

B. RSVP 

C. link attributes 

D. link manager 

Answer: B 


Q30. Two Service Providers are beginning a merger between AS boundaries to provide MPLS-enabled services between their networks. Customers are using both Service Providers for services and, under certain circumstances; there are requirements to extend Layer 2 VPN circuits between each provider. The providers are in the process of completing the technical merger. However, the MPLS is not supported between the providers. Which action allows MPLS Layer 2 VPN circuits to be built over the inter-AS link? 

A. Create a GRE tunnel with the mpls ip command between ASBRs. 

B. Create Layer 2 VPN peerings between PE routers from each provider. 

C. Create a VPNv4 peering between ASBRs to advertise labels between each provider. 

D. Create a sham link between ASBR routers to enable a superbackbone peering for Layer 2 VPN signaling. 

Answer: A 

Explanation: https://ccdewiki.wordpress.com/2013/07/02/inter-as-l2vpn-mpls-solutions/