Exam Code: 400-201 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE SP Written v4.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-201 Exam.

2021 Sep peter electronic br 400-201:

Q61. In an end-to-end Layer 2 service, which technology provides the capability to detect, verify, isolate, and report faults across a provider network? 

A. carrier detect 

B. UDLD 

C. BFD 

D. CFM 

Answer: D 


Q62. Which two statements about 10 Gigabit Ethernet WAN PHY mode are true? (Choose two.) 

A. The signal maps to an OC-192c/STM-64c payload. 

B. The nominal speed is 9.95328 Gbps. 

C. It is compatible with Packet Ethernet over SONET. 

D. The signal maps to an OC-768c/STM-256c payload. 

E. It is compatible with Packet over SONET. 

F. The nominal speed is 10.3125 Gbps. 

Answer: A,B 

Explanation: https://en.wikipedia.org/wiki/10_Gigabit_Ethernet 


Q63. Refer to the exhibit. R2 and R3 cannot install IS-IS IPv6 routes. What is the root cause? 


A. R2 is missing the metric-style wide command under the IS-IS process. 

B. R3 is missing the multi-topology transition command under the IS-IS address-family IPv6 process. 

C. R2 is missing the multi-topology command under the IS-IS address-family IPv6 process. 

D. R3 is missing the metric-style wide command under the IS-IS process. 

Answer: B 


Q64. An support engineer has been tasked to protect an ISP infrastructure from the growing number of encrypted DDoS attacks. The solution should also validate the eBGP peering. Which solution accomplishes these goals? 

A. BGP FlowSpec 

B. BTSH 

C. BGP Route Dampening 

D. BGP LS 

E. RTBH 

Answer: B 


Q65. A Service Provider connects to a client site that has two CEs. These CEs have a backdoor link for backup. OSPF is used as the routing protocol in this environment. You want to ensure that client traffic prefers the service provider connections for routing instead of the secondary connection. Which option describes the default behavior and the action that accomplishes your goal? 

A. The routes to the Service Provider are not preferred, due to the increased OSPF cost through the service provider network. Ensure that the cost on the links to the service provider are lower than the secondary connection. 

B. The routes to the Service Provider are seen as external type 1 in the OSPF database. Configure a domain ID that is the same across all PEs, to ensure that customers see routes as intra-area. 

C. The routes to the Service Provider are seen as inter-area OSPF routes through the network. Configure a sham link to create a new intra-area path across the service provider network between the PE routers that service the client. 

D. The routes to the Service Provider are seen as equal and cause nondeterministic traffic patterns. Ensure that the secondary connection has a higher cost than the links to the service provider. 

Answer: C 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_ospf/configuration/15-sy/iro-15-sy-book/iro-sham-link.html#GUID-BEA06826-713E-4F71-B4A4-9E3DA3BAC3FC 


2passeasy.com

Improve fip-400-201:

Q66. Refer to the exhibit. 


The NOC engineer noticed that the R2 router system clock is not updated and synchronized to the NTP server that is configured on the R10 router. What is the issue? 

A. The access list NTP_Clients is missing. 

B. The access group is misconfigured. 

C. The maximum number of peers and client associations is exceeded. 

D. The authentication key is mismatched. 

E. The PE2 router should be configured as an NTP peer instead of as a client. 

Answer: C 


Q67. A Service Provider wants to extend MPLS WAN endpoints in the cloud at the edge of a customer network within the cloud. Which platform will meet this requirement? 

A. Cisco NX-OS 

B. Cisco CSR1000v 

C. Cisco ISR Routers running IOS 

D. Cisco CRS-1 

E. Cisco ASR Routers running IOS-XR 

Answer: B 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/routers/cloud-services-router-1000v-series/datasheet-c78-733443.html 


Q68. A service provider is using multicast flows to provide streaming video content to its customers. Video streams are sometimes interrupted, and network instability is determined to be the cause. Which action should the service provider take to decrease the burden on the router resources in an unstable unicast routing environment? 

A. Reduce the volume of query messages. 

B. Tune the RPF backoff. 

C. i Increase the PIM hello hold timers. 

D. Filter unnecessary SA messages. 

Answer: B 


Q69. In a virtualization concept, which is one of the characteristic of the HVR solution? A. introduces significant contention of resources 

B. implements shared control plane resources 

C. implements dedicated chassis resources 

D. implements dedicated data plane resources 

Answer: D 


Q70. Which are the two fundamental ways in which IEEE 1588 differs from SyncE? (Choose two.) 

A. In addition to frequency synchronization, it achieves ToD synchronization to achieve phase alignment which is required for multi-channel communication. 

B. It is a purely-based solution, with the actual clock values being passed inside the payloads of special packets dedicated to that task. 

C. It offers two major changes over traditional Ethernet to make it suitable for clock distribution: a mandated clock accuracy and the ESMC protocol for clock selection, distribution, management, traceability, and failover. 

D. SyncE is a Cisco proprietary ToD technology where IEEE 1588 is a industry standard recommended for interoperability across vendor devices. 

E. IEEE 1588 applies to voice-only systems or with low-bandwidth data traffic. 

Answer: A,B 

Explanation: http://www.eetimes.com/document.asp?doc_id=1278660