It is more faster and easier to pass the Cisco 400-201 exam by using Accurate Cisco CCIE SP Written v4.0 questuins and answers. Immediate access to the Far out 400-201 Exam and find the same core area 400-201 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep ccie service provider written:

Q41. Which are the three characteristics of SDR? (Choose three) 

A. The logical router can span across chassis. 

B. Each logical router has a distinct fabric and system controller module. 

C. Owner SDR can be reloaded, without affecting all non-SDRs. 

D. The logical router has dedicated route processor. 

E. The logical router can share line cards. 

F. The fabric and system controller module are shared by all logical routers. 

Answer: A,D,F 


Q42. Refer to the exhibit. 


MPLS VPN service has been provisioned for a customer by using inter-AS MPLS Option C. It is possible to redistribute ISP1 and ISP2 received loopback addresses into the local IGP. How many labels are associated with packet forwarding between the ASBRs? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

Answer: C 


Q43. Which technology is a forwarding decision point in a PE router that provides flexibility to make many Layer 2 flow decisions within an interface? 

A. local connect 

B. AToM 

C. VPLS 

D. pseudowire 

E. EFP 

Answer: E 


Q44. Which QoS DiffServ mode preserves the original customer IP marking besides of on egress PE router uses the DSCP value of this IP packet on outbound queuing? 

A. MPLS PHB mode 

B. Pipe mode 

C. IntServ mode 

D. Uniform mode 

E. Short-Pipe mode 

Answer: E 


Q45. DRAG DROP 

Drag and drop Evolved Packet Core functional entities on the left to the correct description on the right. 


Answer: 



400-201  question

Up to the minute 201-400 pozu:

Q46. Due to recent acquisitions, a company’s MPLS infrastructure is growing very quickly. Concerns arise about labeling each and every IP address on the P router. Which command would significantly reduce the label allocations without compromising LDP functionalities? 

A. ip prefix-list List1 deny prefix/prefix_length 

mpls ldp label 

allocate global prefix-list List1 

B. mpls ldp label 

allocate global host-routes 

C. access-list 1 permit subnet wildcard 

mpls ldp neighbor neighbor_ip labels accept 3 

D. mpls ldp password required for 10 

access-list 10 permit host_ip_1 

access-list 10 permit host_ip_2 

access-list 10 permit host_ip_n 

Answer: A 


Q47. In order to prevent malicious traffic flows, how does BGPsec protect prefix advertisements? 

A. It validates only the originating AS. 

B. It validates routes with encryption. 

C. It validates the AS path. 

D. It validates the next-hop AS. 

Answer: C 


Q48. Refer to the exhibit. What is the correct action to fix the L2TPv3 configuration? 


A. At Router-A, correct the local interface in the pseudowire configuration. 

B. At Router-B, correct the encapsulation in the pseudowire configuration. 

C. At Router-A, correct the encapsulation in the pseudowire configuration. 

D. At Router-B, correct the local interface in the pseudowire configuration. 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/l2tpv30s.html#wp1046765 


Q49. Refer to the exhibit. 


ISP-X customers must be able to reach both ISP-Y and ISP-Z, but ISP-X must not allow transit traffic between ISP-Y and ISP-Z at any time Which two options satisfy this requirement? (Choose two.) 

A. Use the MED to prefer the proper routes 

B. Use communities to identify and filter routes. 

C. Use local preference to prefer the routes 

D. Use a route map to filter routes on the AS number. 

E. Use the atomic aggregate attribute 

Answer: B,D 


Q50. An IS-IS enabled router with multiple IS-IS neighbors is required to have BFD sessions with all neighbors. Which BFD mode should you use when you want to save the overhead of periodic protocol control packets? 

A. echo 

B. asynchronous 

C. demand 

D. active 

Answer: C 

Explanation: https://tools.ietf.org/html/rfc5880#section-3.1 RFC - 5880