we provide Real Cisco 400-201 dumps which are the best for clearing 400-201 test, and to get certified by Cisco CCIE SP Written v4.0. The 400-201 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 400-201 exam. Crack your Cisco 400-201 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q11. DRAG DROP 

Drag and drop the IOS XR NTP access group options on the left to the right from the least restrictive (top) to the most restrictive order (bottom). 

Answer: 


Q12. Which two frame types are correct when configuring T3 interfaces? (Choose two.) 

A. M23 

B. G.832 

C. Extended Super Frame 

D. C-bit parity 

E. G.751 

F. Super Frame 

Answer: A,D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-2/interfaces/configuration/guide/hc42crsbook/hc42t3e3.html 


Q13. Refer to the exhibit. R3 cannot install a route to R1-R2 subnet 2001:1:155:12::/64. Which action resolves this issue? 

A. Add the redistribute ospf 1 include-connected command under the ipv6 router eigrp 10 process. 

B. For the OSPF process, add the no shutdown command. 

C. For prefix-list OSPF_INTO_EIGRP seq 20, replace the prefix with 2001:155:1:12::/64. 

D. For route-map OSPF_INTO_EIGRP, add the set metric 1000 1 255 1 1500 command. 

Answer:

Explanation: http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=2273507&seqNum=8 

https://supportforums.cisco.com/document/12110191/understand-include-connected-keyword-use-ipv6-redistribution 


Q14. How many bits are expressed by";:" in the address 2D01:DB::C:B7BA:130B? 

A. 16 bits 

B. 32 bits 

C. 40 bits 

D. 44 bits 

E. 48 bits 

F. 52 bits 

G. 56 bits 

H. 64 bits 

Answer: E


Q15. Which is the main characteristic of LTE architecture compared to other mobile architectures? 

A. Provides supports to deploy Layer 3 MPLS VPN model, where other mobile architectures do not support. 

B. Offers node redundancy with the static route configured on the IP NodeB using the HSRP/VRRP virtual ip address. 

C. Provides a simpler, less hierarchical model with the capability of simplistically distributing the core gateways. 

D. Introduces a hierarchical model with connection-oriented service requirements and one-to-one relationships. 

Answer:

Explanation: https://books.google.co.in/books?id=-fyjBAAAQBAJ&pg=PA50&lpg=PA50&dq=LTE+Provides+a+simpler,+less+hierarchical+mo del+with+the+capability+of+simplistically+distributing+the+core+gateways.&source=bl&ots =Bwpk3CQ_jN&sig=2-kgrCA_7hEX3kuvSxWVV2AnAS0&hl=en&sa=X&ved=0CB0Q6AEwAGoVChMI_5La8tbCx wIVgZ6OCh1N7gHa#v=onepage&q=LTE%20Provides%20a%20simpler%2C%20less%20 hierarchical%20model%20with%20the%20capability%20of%20simplistically%20distributing %20the%20core%20gateways.&f=false 


Q16. Refer to the exhibit. 

A network engineer is troubleshooting PTP on Cisco ASR 9000 router. What can be concluded about the interface based on output provided? 

A. The interface receives timestamps from a master clock, but the router's clock is not yet synchronized to the master. 

B. The interface is aware of a better clock than the one it would advertise if it was in Master state. 

C. The interface is not yet ready to participate on PTP. 

D. The interface is about to go into Master state. 

Answer:


Q17. A network engineer is responsible for implementing a solution with Cisco IOS XR Software that insures continuous forwarding during a control plane failure. Which two technologies should the engineer consider? (Choose two.) 

A. TE FRR 

B. IP FRR 

C. graceful restart 

D. BFD 

E. NSR 

Answer: C,E 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-3/mpls/configuration/guide/b_mpls_cg43xcrs/b_mpls_cg43crs_chapter_01.html#task_1129 


Q18. Which two statements about Unified MPLS are true? (Choose two.) 

A. Unified MPLS works on Cisco IOS XR Software only. 

B. Unified MPLS extends MPLS across multidomain networks in a scalable manner. 

C. New technologies or protocols are not used; only MPLS, LDP, IGP, and BGP are used. 

D. ABR loopback prefixes should always be redistributed from the core IGP into the aggregation IGP. 

E. The RRs are part of the control path only. 

Answer: B,D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/multiprotocol-label-switching-mpls/mpls/116127-configure-technology-00.pdf 


Q19. Refer to the exhibit. The referenced TE tunnels compete for bandwidth requirements over the limited available bandwidth that is provisioned. Which core MPLS component erases a conflict and provides admission control for any new added TE tunnel? 

A. link management 

B. link attributes 

C. MPLS TE priorities 

D. RSVP 

Answer:

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/sw/5_x/nx-os/mpls/configuration/guide/mpls_cg/mp_te_RSVP.pdf 


Q20. Which are the three header fields that affect how Equal-Cost Multipath hashes traffic flow into interface groups? (Choose three.) 

A. source MAC address 

B. source port 

C. source IP address 

D. destination IP address 

E. IP protocol ID 

F. destination MAC address 

Answer: B,C,D 

Explanation: https://supportforums.cisco.com/document/111291/asr9000xr-loadbalancing-architecture-and-characteristics#field