Ucertify 500-006 Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 apply test would be the best option that you should prepare for the actual Cisco examination. In order to be a prominent Ucertify engineers, you cant avoid the actual Ucertify 500-006 Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 material provision. Learn not only the true 500-006 test questions and answers and also the in depth reason. Passing Cisco 500-006 qualification is the first most important thing, moreover, one can learn numerous specific knowledge and also activities that will used in the future of apply work.

2021 Jun 500-006 exam cram

Q1. What will happen if you make configuration changes to a VCS peer in a cluster that is not the master? 

A. The peer will not allow the changes to be saved. 

B. The changes will propagate to other peers, including the master. 

C. The master will overwrite the changes. 

D. The peer will hold the changes but not synchronize the changes to the master. 

Answer: C 

Explanation: 

You should only make configuration changes on the master VCS. Any changes made on other peers are not reflected across the cluster, and will be overwntten the next time the master's configuration is replicated across the peers. The only exceptions to this are some; "ee^-sppc v configuration items. 


Q2. Which four licenses and option keys are required in order to provision and register a Cisco Jabber Video for TelePresence client? (Choose four.) 

A. Cisco TMS: Jabber Video capacity option key 

B. Cisco TMS: direct managed system licenses 

C. Cisco Jabber: user licenses 

D. Cisco VCS: Deviceprovisioningoption key 

E. Cisco VCS: Registration license 

Answer: A,B,D,E 


Q3. A user complains that their rendezvous conference fails to connect. What should the administrator check on the Cisco TelePresence Conductor? 

A. NTP is working correctly. 

B. The auto-dialed participant is defined for that user. 

C. H.323 is enabled on the System Administration page. 

D. The conference bridge has an Active status. 

Answer: D


Q4. Which three protocols does Cisco TelePresence Server support? (Choose three.) 

A. SCCP 

B. H.323 

C. H.460 

D. TIP 

E. SIP 

Answer: B,D,E 

Explanation: 

C:UsersMCSDesktop1.jpg 


Q5. Which is the recommended method for backing up and restoring the SQL database? 

A. The TMS Tools application on the Cisco TMS server 

B. The SQL command-line editor 

C. Microsoft SQL Server Manager Studio Express 

D. SQL command-line scripting 

Answer: C 


2passeasy.com

Improve 500-006 exam guide:

Q6. What type of DNS record is required for URI dialing? 

A. MX record 

B. SIP record 

C. SRV record 

D. HTTP record 

Answer: C 


Q7. Which two items should you check on the local Cisco TelePresence C Series Codec when audio is not received? (Choose two.) 

A. The microphone is plugged in. 

B. The microphone is turned on in the menus. 

C. The volume on the monitor is turned up. 

D. The far end is sending audio. 

Answer: C,D 


Q8. What needs to be configured for Endpoint A, registered to Cisco Unified Communications Manager, to dial Endpoint B, registered to Cisco VCS? 

A. An IPsec VPN tunnel needs to be configured. 

B. A SIP trunk needs to be configured. 

C. A Cisco VCS directory needs to be configured. 

D. A dedicated UCM subscriber needs to be configured for the Cisco VCS. 

Answer: B 


Q9. All Cisco TMS users and administrators are members of which default group? 

A. users 

B. video unit administrator 

C. site administrator 

D. administrator 

Answer: A 

Explanation: 

Users All new Cisco TMS users are members of this group by default. You cannot add or remove users belonging to the Users group The permissions for this group can be changed by a Site Administrator It Is recommended that the access rights assigned to this group represents the lowest level you want any person in your organization to have. This applies to both what pages in Cisco TMS you want them to have access to, as well as which systems they are allowed to use. 


Q10. In which order will pre-search operations occur on a Cisco TelePresence VCS? 

A. Transforms, Call Policy, User Policy 

B. Call Policy, User Policy, Transforms 

C. User Policy, Call Policy, Transforms 

D. Transforms, User Policy, Call Policy 

Answer: A 

Explanation: 

Any pre-search transforms are applied to the alias. Any Call Policy is applied to the (transformed) alias. If this results in one or more new target aliases, the process starts again with the new aliases checked against the pre-search transforms. Any User Policy (ifFindMeis enabled) is applied to the alias. If the alias is a FindMe ID that resolves to one or more new target aliases, the process starts again with all the resulting aliases checked against pre-search transforms and Call Policy.