The actual examinees which read the Exambible Cisco 500-007 places tend to be good results of highly qualified teachers, dwelling an excellent lifestyle. Exambible continues to be dedicated to make your potential secure and start your Cisco 500-007 Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 1 test preparations from the latest updated Exambible assessments 500-007 test engine. The goals can come accurate simply by start your 500-007 vce for Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 1 test through Exambible Cisco research manuals just. You will not able to stand out your abilities in the very first attempt of 500-007 test if you utilize a additional path compared to Cisco. Cisco Cisco 500-007 pdf file provides you with splendour therefore making you enough certain about all of your lifestyle.

2021 Jun 500-007 exam cram

Q21. Which two pieces of troubleshooting information does the Cisco TCS provide? (Choose two.) 

A. log messages that can be accessed by the site manager through the CLI 

B. recording alias processing progress 

C. error logs that only Cisco TAC can access 

D. log messages that can be accessed by the site manager through the web interface 

Answer: B,D 


Q22. How does an administrator move an endpoint efficiently from one conference to another on a Cisco TelePresence MCU? 

A. From the Move Participants screen, right-click the participant and select the new conference from the drop-down list. 

B. From the Move Participants screen, drag and drop a participant from one conference to another. 

C. From the Conference menu, select the participant, and then select the new conference 

D. From the web interface, disconnect the participant, and then reconnect manually to the new conference. 

Answer: B 


Q23. By which three ways can systems be added in the Cisco TelePresence Management Suite? (Choose three.) 

A. by preregistering systems 

B. from a .csv file 

C. by importing from a Cisco TelePresence VCS 

D. by user-configured name 

E. by dialing an endpoint 

F. by IP address 

G. from a list of previously discovered systems 

Answer: A,F,G 


Q24. Which two statements about Cisco TCS recording aliases are true? (Choose two.) 

A. System recording aliases can only be dialed by the site manager (administrator). 

B. Any recording alias can be triggered by dialing its assigned URI or E.164 number. 

C. Recordings resulting from a personal recording alias can only be managed by their creator. 

D. Final recordings made from a recording alias cannot be modified. 

Answer: B,C 


Q25. What do you need to do before an endpoint can place or receive H.323 calls using a URI address? 

A. Register the endpoint to the SIP server. 

B. Register the endpoints to the gatekeeper. 

C. Register the endpoint to the gateway. 

D. Register the endpoint to the Cisco TelePresence MCU. 

Answer: B 


2passeasy.com

Renewal 500-007 actual exam:

Q26. When a new conference is booked on the Cisco TelePresence Management Suite, which setting instructs the endpoint or Cisco TelePresence MCU to call a participant at the time of a conference? 

A. Manual 

B. Call-in Only 

C. Reverse Call 

D. Automatic 

Answer: D 


Q27. If the zones in a VCS firewall traversal solution are established, what else is needed before connections can be established in both directions? 

A. A call policy must be established 

B. VCS search rules must be created for each zone. 

C. The VCS control and the VCS expressway must be neighbored. 

D. Transforms must be created in the VCS traversal server zone. 

Answer: B 


Q28. How do you obtain a SIP log from the Cisco TelePresence MCU 5300 to send to Cisco TAC for further analysis? 

A. Navigate to Maintenance > Logs, and then download the log. 

B. Navigate to Logs > Event Log > SIP Details, and then download the log. 

C. Navigate to Logs > H.323/SIP Log, click Enable H323/SIP Logging, and then download the log. 

D. Use FTP to access the MCU, go to the directory /etc/logs/sip, and get all the files in that directory. 

Answer: C 


Q29. How many rack units does a Cisco TelePresence MCU 5300 occupy in a standard data center rack? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: A 


Q30. Which two statements about the Cisco TCS are correct? (Choose two.) 

A. It contains an internal gatekeeper. 

B. It allows creators to edit videos. 

C. It runs on the Windows operating system. 

D. It runs on the Linux operating system. 

Answer: B,C