The Ucertify Cisco 500-007 simulation analyze study information covers all the critical contents of the Cisco 500-007 certification training course. The Cisco Cisco 500-007 exam questions are upgraded timely in line with the latest real exam. We offer you a reliable, current, authentic Cisco 500-007 training analyze, which creates an outstanding real Cisco Cisco 500-007 screening atmosphere. Youll be able to utilize the Cisco Cisco 500-007 study information more than 1 time as well as make a number of alteration according to your own personal needs. You may be able to quickly pass the Cisco Cisco 500-007 quiz with out having any kind of trouble. Our newest Ucertify Cisco Cisco practice exam questions make your own skills extremely sharp and offer you a vast information. Ucertify offers many Cisco Cisco 500-007 practice exam questions and answers for all test-takers from your elementary level to the advanced amount. Be one among those who find their Cisco Cisco certification only by a click in Ucertify, you will always be very proud. The Cisco certification must be an advantage for you for you to compete a high-paying work with other folks.

2021 Sep 500-007 latest exam

Q31. Refer to the exhibit. 


Which two letters represent input connections on the Cisco TelePresence Codec C90? (Choose two.) 

A. A 

B. B 

C. C 

D. D 

E. E 

Answer: A,D 


Q32. In which two locations can Cisco TCS recordings be viewed? (Choose two.) 

A. directly on the Cisco TCS web portal 

B. in the Cisco TelePresence Management Server 

C. on a video endpoint 

D. on the Codec C90 touch panel 

Answer: A,C 


Q33. Which statement is true regarding passwords on a Cisco TelePresence MX, EX, C Series, or SX20 device? 

A. The device ships from factory with the admin account enabled, with no password. 

B. The device ships from factory with the admin account enabled, with a default password of CISCO. 

C. The device ships from factory with the admin account enabled, with a default password of TANDBERG. 

D. The device ships from factory with the root account enabled, with no password. 

Answer: A 


Q34. Which two statements about Cisco TCS users are true? (Choose two.) 

A. Users with the creator role can create their own recording aliases. 

B. Local users have only limited Cisco TCS permissions. 

C. Users can be assigned to the Cisco TCS through an Active Directory LDAP server. 

D. User permissions are based on one of three assignable roles. 

Answer: C,D 


Q35. Which installation option should you choose if you wish to use an external SQL database? 

A. Complete 

B. Custom 

C. Advanced 

D. Basic 

Answer: B 


500-007  practice exam

Up to date 500-007 practice question:

Q36. In the SIP configuration, which two items need to match in the CiscoTelePresence VCS configurationand the endpoint configuration? (Choose two.) 

A. service prefix 

B. Cisco VCS IP address 

C. DNS server 

D. SIP domain 

Answer: B,D 


Q37. Which two settings can be configured using the serial connection when you are running the Cisco TelePresence VCS install wizard? (Choose two.) 

A. device name 

B. device ID number 

C. IP address 

D. password 

E. default video codec 

Answer: C,D 


Q38. Refer to the exhibit. 


You are installing a high-definition (720p or 1080p) monitor on the Cisco TelePresence Codec C90. Which of the outputs that are represented by letters in the exhibit should you use? 

A. A or B 

B. A or D 

C. A or E 

D. B or C 

E. D or E 

Answer: D 


Q39. Which two interworking functions are supported on the Cisco VCS? (Choose two.) 

A. SIP-to-H.323 

B. IPv4-to-IPv6 

C. H.323-to-H.320 

D. firewall traversal 

Answer: A,B 


Q40. Which of these must be enabled to set up a Cisco TelePresence soft client (such as Cisco Jabber or Movi) on a Cisco TelePresence VCS Expressway Starter Pack? 

A. SIP 

B. H.323 

C. interworking 

D. Multiway 

Answer: A