To get a persons Cisco 500-254 test expertise and knowledge into a appealing point, you should want to implement 500-254 schooling. Important amounts of your time and funds begin 500-254 system schooling. As it is the situation with a lot of people, small resources and no cost a lot of time will likely not why dont we become a member of Cisco 500-254 test educational setting schooling. Therefore, the majority of the 500-254 prospects tend to be deciding on 500-254 examine guides and other 500-254 personal understanding means. Along with Cisco 500-254 e-learning products for example apply check, answers and questions, 500-254 examine guides, or anything else. possess established independently not that awful of a cope.

2021 Sep 500-254 dumps:

Q1. Which three conditions can be used for posture checking? (Choose three.) 

A. application 

B. operating system 

C. file 

D. certificate 

E. service 

Answer: ACE 


Q2. Which two elements must you configure on a Cisco Wireless LAN Controller to allow Cisco ISE to authenticate wireless users? (Choose two.) 

A. Configure Cisco ISE as a RADIUS authentication server and enter a shared secret. 

B. Configure Cisco ISE as a RADIUS accounting server and enter a shared secret. 

C. Configure all attached LWAPs to use the configured Cisco ISE node. 

D. Configure RADIUS attributes for each SSID. 

E. Configure each WLAN to use the configured Cisco ISE node. 

F. Configure the Cisco Wireless LAN Controller to join a Microsoft Active Directory domain. 

Answer: AE 


Q3. What is the default period for Cisco ISE to automatically purge expired guest accounts? 

A. immediately after expiration 

B. 1 day 

C. 7 days 

D. 15 days 

E. 30 days 

Answer: D 


Q4. Which of these is NOT an Inline Posture node operating mode? 

A. router mode 

B. bridged mode 

C. transparent mode 

D. maintenance mode 

Answer: C 


Q5. Which element is not included in the redirect URL? 

A. hostname 

B. port 

C. ACL 

D. session ID 

E. action 

Answer: C 


2passeasy.com

Regenerate ss 254-500:

Q6. Which URL should you enter into the SCEP Certificate Authority profile to enable Native Supplicant Provisioning? 

A. http:/[ise-server-name/IP]/mscep/mscep.dll 

B. http:/[ise-server-name/IP]/mscep/scep.dll 

C. http:/[ise-server-name/IP]/certsrv/scep/scep.dll 

D. http:/[ise-server-name/IP]/certsrv/mscep/mscep.dll 

Answer: D 


Q7. Refer to the exhibit. 


Which two statements about the exhibit are true? (Choose two.) 

A. The default behavior is shown in the exhibit. 

B. The default behavior should be Continue/Continue/Continue. 

C. If Continue/Continue/Continue is configured, the endpoint is allowed on the network. 

D. The default Identity Source is shown in the exhibit. 

Answer: AD 


Q8. Which network information device sensor is sending in the RADIUS accounting packet? 

A. DHCP 

B. HTTP 

C. LLDP 

D. CDP 

Answer: A 


Q9. What is the recommended time zone for Cisco ISE installations? 

A. customer local time zone 

B. customer headquarters time zone 

C. Pacific time 

D. Coordinated Universal Time 

Answer: D 


Q10. The default Cisco ISE node configuration has which role or roles enabled by default? 

A. Administration only 

B. Inline Posture only 

C. Administration and Policy Service 

D. Policy Service, Monitoring, and Administration 

Answer: D