Pass4sure 500-452 Enterprise Networks Core and WAN Exam exercise examination will be the best choice that you should prepare for the particular Cisco test. In order to be a prominent Pass4sure technical engineers, you cant pass up the particular Pass4sure 500-452 Enterprise Networks Core and WAN Exam material supply. One can learn not only the actual 500-452 examination questions and also the detailed reason. Passing Cisco 500-452 certification is actually the initial most important thing, in addition, you can learn many specific understanding and encounters that will found in the way forward for exercise perform.

2021 Jun 500-452 actual test

Q41. - (Topic 5) 

How is a TrustSec tag used with a site-to-site VPN? 

A. by being passed separately along with packet 

B. by being preserved in the GRE/IPsec VPN header 

C. by being marked as a TrustSec packet 

D. by being added to the data packet 

Answer: B 


Topic 6, Cisco UCS E, Cloud Connectors, and Cisco UBE 

76. - (Topic 6) 

What are the four pillars of the Cisco IWAN solution? (Choose four.) 

A. transport independence 

B. hybrid WAN design 

C. transport dependence 

D. intelligent path control 

E. static routing paths 

F. application optimization 

G. RIPv1 

H. secure connectivity 

Answer: A,D,F,H 


Q42. - (Topic 4) 

Why are application acceleration and bandwidth re-education key functions in the Cisco IWAN design? 

A. to sell more Cisco WAAS appliances 

B. to provide a higher level of application performance for mission-critical applications 

C. to enable independence of the transport overlay 

D. to ensure that voice calls are of the highest quality 

Answer: B 


Q43. - (Topic 5) 

Which type of data and analyses does Cisco Threat Defense collect to establish behavior baselines? 

A. raw 

B. NetFlow 

C. NBAR2 

D. LAN Manager 

Answer: B 


Q44. - (Topic 5) 

Cisco Threat Defense is based on which product? 

A. Adaptive Security Appliance 

B. Lancope StealthWatch 

C. Plixer Scrutinizer 

D. SoftPerfect Network Scanner 

Answer: B 


Q45. - (Topic 1) 

What is one example of a typical enterprise WAN deployment model? 

A. single or dual MPLS VPN 

B. Frame Relay 

C. VPN 

D. hub and spoke 

Answer: A 


500-452  vce

Improve 500-452 test questions:

Q46. - (Topic 2) 

Which component can a Cisco IWAN design include? 

A. 3G/4G connection 

B. dial-up connection 

C. X.400 

D. T-1000 

Answer: A 


Q47. - (Topic 1) 

Which routing protocol is typically used to peer with an MPLS provider? 

A. RIP 

B. EIGRP 

C. IGP 

D. eBGP 

Answer: D 


Q48. - (Topic 3) 

In which way does Cisco PfRv2 active monitoring work to ensure link quality? 

A. by generating synthetic data of each application type and monitoring for any link issues 

B. by generating generic synthetic data and monitoring for any link issues 

C. by listening to all traffic on the link for any issues 

D. by listening to application-specific traffic on the link and monitoring for any link issues 

Answer: A 


Q49. - (Topic 1) 

Which option is suited only for private IP network infrastructures? 

A. GETVPN 

B. IPsec 

C. L2TP 

D. FlexVPN 

E. DMVPN 

Answer: A 


Q50. - (Topic 4) 

Which technology enables customers to virtualize WAN optimization resources by pooling them into one elastic resource? 

A. Cisco Prime 

B. Akamai 

C. Cisco AppNav 

D. virtualization 

Answer: C