Want to know Exambible 500-452 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Enterprise Networks Core and WAN Exam certification experience? Study Downloadable Cisco 500-452 answers to Abreast of the times 500-452 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 500-452 (Enterprise Networks Core and WAN Exam) test on your first attempt.

2021 Jul 500-452 free practice questions

Q11. - (Topic 1) 

Which option does FlexVPN leverage? 

A. IKEv1 

B. IKEv2 

C. IKEv3 

D. IKEv1 and IKEv2 

Answer: B 


Q12. - (Topic 5) 

On what is the Cisco security approach based? 

A. attack lifecycle 

B. first-hop security 

C. the inability of cyber criminals to exploit zero-day vulnerabilities 

D. deployment of traditional security architecture that eliminates cyber threats within a campus or branch 

Answer: A 


Q13. - (Topic 6) 

Which type of product is Cisco UCS E140S? 

A. a rack-mount server 

B. a double-wide blade server for Cisco ISR G2 

C. a new module of a Cisco tablet 

D. a single-width blade server for Cisco ISR G2 

Answer: D 


Q14. - (Topic 3) 

In Cisco PfRv2, what are two ways to monitor the utilization and quality of a network link? (Choose two.) 

A. active 

B. intrusive 

C. passive 

D. scripted 

E. dynamic 

Answer: A,C 


Q15. - (Topic 4) 

Which type of traffic does Akamai deliver? 

A. web 

B. Internet 

C. branch 

D. WAN 

Answer: A 


500-452  exam cram

Regenerate 500-452 free download:

Q16. - (Topic 2) 

Which cloud-based SaaS solution simplifies management and orchestration of a WAN infrastructure? 

A. Cisco Prime Infrastructure 

B. LiveAction 

C. Compuware Vantage 

D. Glue Networks 

Answer: D 


Q17. - (Topic 2) 

What is NBAR2, which is a component of Cisco AVC? 

A. a classification engine that recognizes and classifies a variety of application protocols 

B. a mechanism for WFQ 

C. another name for Cisco IOS Flexible NetFlow 

D. a mechanism for balancing traffic flow over multiple links 

Answer: A 


Q18. - (Topic 2) 

Which percentage of companies plan to migrate their WAN to the Internet? 

A. 0.25 

B. 0.46 

C. 0.75 

D. 1.00 

Answer: B 


Q19. - (Topic 6) 

The primary customer value proposition for Cisco IWAN includes which five options? (Choose five.) 

A. improved application responsiveness over the WAN 

B. efficient utilization of all WAN bandwidth 

C. ability to leverage installed Cisco ISR G2 

D. increased investment protection 

E. improved user experience of public cloud services 

F. consistent IPsec security over any provider transport 

G. automatic configuration and provisioning 

H. increased application performance monitoring 

Answer: A,B,E,F,H 


Q20. - (Topic 3) 

In which three ways are IPv6 addresses allocated? (Choose three.) 

A. DHCP 

B. static 

C. PA 

D. ARP 

E. PI 

F. APIPA 

G. ULA 

Answer: C,E,G