Want to know Testking 500-452 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Enterprise Networks Core and WAN Exam certification experience? Study Best Quality Cisco 500-452 answers to Improved 500-452 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 500-452 (Enterprise Networks Core and WAN Exam) test on your first attempt.

2021 Sep 500-452 free draindumps

Q31. - (Topic 3) 

In which way does Cisco PfRv3 passive monitoring work to ensure link quality? 

A. by generating synthetic data of each application type and monitoring for any link issues 

B. by generating generic synthetic data and monitoring for any link issues 

C. by listening to all traffic on the link for any issues 

D. by listening to application-specific traffic on the link and monitoring for any application link issues 

Answer: D 


Q32. - (Topic 5) 

Which URL is used to verify that Cisco CWS is working as configured? 

A. http://whoami.scansafe.net/ 

B. http://whoami.cws.net/ 

C. http://verify.scansafe.net/ 

D. http://verify.cws.net/ 

Answer: A 


Q33. - (Topic 6) 

What can replace traditional fixed PSTN lines? 

A. SIP trunks 

B. Internet 

C. modems 

D. VPN trunks 

Answer: A 


Q34. - (Topic 4) 

What optimizes application traffic flow on the WAN side of the network? 

A. Akamai 

B. Cisco AppNAV 

C. Cisco WAAS for IWAN 

D. Cisco Unified Border Element 

Answer: C 


Q35. - (Topic 2) 

What is the purpose of intelligent path control? 

A. to efficiently distribute traffic across multiple types of links, based on policy 

B. to distribute traffic by using an active/passive mechanism 

C. to pick the best single link from a group of links to distribute all traffic 

D. to use a round-robin methodology to distribute traffic across an active/active set of links 

Answer: A 


500-452  testing engine

Regenerate 500-452 actual test:

Q36. - (Topic 5) 

What are the two simplest methods to give guest users access to the Internet? (Choose two.) 

A. public DNS service 

B. Cisco CWS tower 

C. private DNS service 

D. private CWS tower 

E. FVRF for guest UIs 

Answer: A,E 


Q37. - (Topic 4) 

Which Cisco WAAS connectivity model can organizations use when they do not want to disrupt their network-connectivity model? 

A. off-path 

B. inline 

C. online 

D. offline 

Answer: A 


Q38. - (Topic 2) 

Why has visibility into network applications become a problem for IT? 

A. IT has no tools that can look inside an Ethernet packet. 

B. New protocols are being used. 

C. HTTP has become the primary transport protocol for most applications. 

D. Visibility into applications is not an issue. 

Answer: C 


Q39. - (Topic 6) 

Which separate service performs SBC for voice on Cisco ISR and ASR routers? 

A. Cisco ISR G2 

B. Cloud Connector 

C. Cisco UCS Manager 

D. Cisco Unified Border Element 

Answer: D 


Q40. - (Topic 3) 

Which two are components of Cisco PfR? (Choose two.) 

A. master controller 

B. master browser 

C. border router 

D. edge router 

E. area of service 

Answer: A,C 


Topic 4, Cisco WAN Optimization Solution 

51. - (Topic 4) 

Which platform is available with Cisco WAAS? 

A. software 

B. virtual appliance 

C. virtual module 

D. cloud connector 

Answer: B