The Cisco experts have the potential to get a specialist inside it field also want to attain the maximum regarding ability as well as accomplishment, so they really have to take part in diverse Cisco certification tests. Cisco 500-801 called IoT Connected Factory for Systems Engineers Exam is actually stepping-stone to examine the particular candidates understanding as well as ability in the appropriate field at work. Pass4sure Cisco 500-801 on the web practice tests can guarantee that you can to handle those very skilled as well as qualified operates. The 500-801 practice test contains the actual answers and questions, ensuring a person move the true 500-801 test along with leading levels.

2021 Jul 500-801 actual test

Q11. - (Topic 8) 

Which three methods can a client device use to connect to a WLAN? (Choose three.) 

A. integrated wireless adapter 

B. firewall 

C. universal bridge 

D. workgroup bridge 

E. toll bridge 

F. radio 

Answer: A,D,F 


Q12. - (Topic 8) 

In the Cisco Unified architecture, which solution supports fast roaming when preshared keys cannot keep up? 

A. Enhanced Distributed Channel Access 

B. Cisco Centralized Key Management 

C. Cisco Radius Server 

D. Wired Equivalent Privacy 

Answer: B 


Q13. - (Topic 8) 

Which two options are drawbacks to wireless media compared to wired methods? (Choose two.) 

A. higher security 

B. latency and jitter 

C. packet loss 

D. faster data transmission 

E. lower costs 

Answer: B,C 


Q14. - (Topic 6) 

Which three options are major categories of Cisco Smart Services? (Choose three.) 

A. Operate 

B. Plan 

C. Deploy 

D. Build 

E. Manage 

F. Measure 

Answer: B,D,E 


Q15. - (Topic 3) 

In Industrial Automation and Control Systems, which type of traffic gets the highest priority via quality of service configuration? 

A. voice traffic 

B. web and email traffic 

C. industrial device traffic 

D. collaboration traffic 

Answer: C 


500-801  test questions

Avant-garde 500-801 test question:

Q16. - (Topic 1) 

Which option is the primary purpose of the demilitarized zone in a converged industrial network? 

A. Separate the manufacturing zone from the enterprise zone. 

B. Demarcate the entry point to the cell/area zone. 

C. Provide isolation of industrial devices from monitors. 

D. Reduce external attacks on the industrial network. 

Answer: A 


Q17. - (Topic 2) 

Which three options are significant influencers of Technical Decision Makers during consideration of a converged industrial network solution? (Choose three.) 

A. interoperability 

B. flexibility 

C. marketability 

D. navigability 

E. exchangeability 

F. availability 

Answer: A,B,F 


Topic 3, Cisco Validated Design 

8. - (Topic 3) 

Which three options are issues caused by traditional Industrial Automation and Control Systems architecture? (Choose three.) 

A. diminishing talent pool of related technical expertise 

B. difficulty in procuring IACS devices 

C. limitations of legacy protocols 

D. limits on the number of industrial devices in a cell/area zone 

E. difficulty in delivering device performance data to monitors 

Answer: A,B,C 


Q18. - (Topic 6) 

Which option can Cisco Professional Services help remove from the deployment of Connected Factory? 

A. costs 

B. complexity 

C. steps 

D. dexterity 

Answer: B 


Topic 7, Connected Factory Automation 

25. - (Topic 7) 

Which two options are IACS applications with prioritized traffic? (Choose two.) 

A. Human Machine Interface 

B. Service Set Identifier 

C. Input / Output 

D. Throughput 

E. Resiliency Ethernet Protocol 

Answer: A,C 


Q19. - (Topic 8) 

Which automation protocol, which is supported by Rockwell Automation, does Connected Factory primarily rely on? 

A. DirectNet 

B. Highway Addressable Remote Transducer Protocol 

C. Real-time Automation Protocols for Industrial Ethernet 

D. Honeywell Smart Distributed Systems 

E. Common Industrial Protocol 

Answer: E 


Q20. - (Topic 1) 

By 2021, experts cited in the Connected Factory Partner Accelerator System Engineer Training believe that how many devices will be plugged into the Internet? 

A. 800 million 

B. 10 billion 

C. 50 billion 

D. 100 billion 

Answer: C