Right after getting Cisco 600-211 classroom schooling or maybe when youre altogether satisfied with your own groundwork, mainly subsequently enroll in Prometric designed for assessment center as part of your region. Working with 600-211 training questions plus evaluation gear with getting ready your own Cisco 600-211 quiz is a wonderful method to touch up your speed and agility. It is recommended that you have on the internet Cisco 600-211 quiz methods in the end of your respective preparation. It will not mainly sharpen your skills but can even aid in avoiding breakdown.

2021 Sep 600-211 free exam

Q31. Which IPv6 prefix is sent by the HSGW in Router Advertisement? 

A. /16-bit prefix 

B. /32-bit prefix 

C. /64-bit prefix 

D. /128-bit prefix 

Answer: C 


Q32. Which ruledef configuration can be used for charging of HTTP traffic to the site www.acmenews.com on the Cisco ASR 5000? 

A. ruledef acme_news http url starts-with $acmenews.com #exit 

B. ruledef acme_news http url starts-with http://www.acmenews.com rule-application routing #exit 

C. ruledef acme_news http url contains acmenews.com #exit 

D. ruledef acme_news http url contains acmenews.com rule-type charging #exit 

Answer: C 


Q33. What is the default ruledef type on the Cisco ASR 5000 if the rule-application parameter is not defined? 

A. Post-processing ruledef 

B. Routing ruledef 

C. Charging ruledef 

D. Pre-processing ruledef 

Answer: C 


Q34. Which Cisco ASR 5000 CLI options are available actions that can be taken when NAT allocation is in progress? 

A. forward or buffer 

B. drop or continue 

C. buffer or drop 

D. buffer or continue 

Answer: C 


Q35. Refer to the exhibit. 

How would HA select a default server for accounting? 

A. Random, HA randomly picks up a server 

B. Round-robin, HA distribute messages across all servers 

C. Relative priority, HA selects the highest priority server 

D. First-in, HA select a set of servers with highest priority 

Answer: C 


2passeasy.com

Latest 600-211 exam engine:

Q36. What two tunneling protocols does Mobile IPv4 use? (Choose two.) 

A. IP-in-IP 

B. GRE 

C. IPSec 

D. SSL 

E. SSH 

F. IP over UDP 

Answer: A,B 


Q37. Which interface is used to establish a Mobile IP tunnel between the PDSN/FA and HA? 

A. AAA interface 

B. PDN interface 

C. Pi interface 

D. R-P interface 

Answer: C 


Q38. Which option describes the GRE protocol? 

A. The GRE protocol performs encapsulation of IP packets for transport between networks 

B. The GRE protocol can perform both encryption and encapsulation of IP packets between networks 

C. The GRE protocol can perform encapsulation of IP routing protocol traffic only 

D. The GRE protocol performs encryption of IP packets for transport between networks 

Answer: A 


Q39. Which is an attribute in MIP RRQ? 

A. Correlation ID 

B. NAS-Identifier 

C. Framed-IP-Address 

D. Care-of-Address 

E. Framed-Interface-ID 

Answer: D 


Q40. Refer to the exhibit. 

How would you enable failure handling configuration in the credit control group on the Cisco ASR 5000? 

A. Configure diameter session failover 

B. Configure diameter dictionary dynamic-load 

C. Configure diameter peer-select peer <peer> 

D. Configure diameter result-code <result code> 

Answer: A