Exam Code: 600-212 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Service Provider Mobility LTE Networks (SPLTE)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 600-212 Exam.

2021 Oct 600-212 exam cram

Q31. Which three sub-AVPs must be sent within the AVP Charging-Rule-Install when installing a dynamic PCC rule on the PGW? (Choose three.) 

A. Flow-Information 

B. Bearer-ID 

C. QoS-Class-Identifier 

D. APN-Aggregate-Max-Bitrate-UL 

E. Allocation-Retention-Priority 

F. Bearer-Control-ModE. UE_NW (2) 

Answer: A,C,E 


Q32. Which option is a network entity that can mix multiple Voice over LTE call bearers into a conference call? 

A. Media Resource Function 

B. Media Gateway 

C. Mobile Switching Center 

D. Packet Data Network Gateway 

Answer: A 


Q33. Which function does the Cisco Serving Gateway perform in a basic EPC network? 

A. The SGW is responsible for authentication of the subscribers connecting to EPC network. 

B. The SGW is a termination point in the network for Internet access. 

C. The SGW forwards data packets from subscribers toward the PDN gateway. 

D. The SGW is responsible for assigning the IP address to the subscriber. 

Answer: C 


Q34. In which two ways is P-CSCF discovered by the Voice over LTE IMS client? (Choose two.) 

A. Retrieve the list of P-CSCF information that is stored locally on the IMS client. 

B. Obtain P-CSCF information from other registered IMS clients. 

C. Retrieve the list of P-CSCF information from the Mobility Management Entity. 

D. Obtain P-CSCF information in the protocol configuration options during bearer context activation. 

E. Obtain P-CSCF information from the Telephony Application Server during IMS registration. 

Answer: A,D 


Q35. Which parameter provides support of radio resource management by the MME across the S1 interface? 

A. RFSP index 

B. relative MME capacity 

C. GUTI 

D. OLD-GUTI 

Answer: A 


Most recent 600-212 test questions:

Q36. Which three configuration options do local-user accounts allow for on the Cisco ASR 5000? (Choose three.) 

A. max failed logins 

B. password complexity 

C. lockout times 

D. administrator level 

E. username complexity 

F. context access 

Answer: A,B,C 


Q37. Refer to the exhibit. 

Which aaa group must be associated with the APN pgw-test? 

A. radius-2 

B. radius-1 

C. radius-4 

D. radius-3 

Answer: B 


Q38. Refer to the exhibit. 

Which two options best describe this CDR? (Choose two.) 

A. The CDR was generated for IMSI +91-123012345612345 

B. The CDR was generated for an MS that belongs to the "cisco" APN. 

C. The CDR was generated because the volume limit was reached. 

D. The CDR was generated for the home subscriber. 

E. The CDR was generated due to RAT Type change to EUTRAN 

Answer: B,C 


Q39. Which option describes SNMP inform requests? 

A. notifications sent to and acknowledged by an SNMP agent 

B. notifications sent to and acknowledged by an SNMP management station 

C. notifications sent to but not acknowledged by an SNMP agent 

D. notifications sent to but not acknowledged by an SNMP management station 

Answer: B 


Q40. Which statement describes what occurs during an inter-MME tracking area update procedure? 

A. The old MME does the integrity check of the context request by using the old GUTI in the context request message. 

B. The SGW change indication is conveyed to the old MME in the context ack message. 

C. The SGW change indication is conveyed to the old MME in the context request message. 

D. The old MME does the integrity check of the context request by using the PTMSI signature in the context request message. 

Answer: B