600-502 is a quintessential ask Exambible involving achievement. You will find a bunch of their knowing and knowledge, providing 100% achievement. All these 600-502 questions the many Cisco qualification assessment plans 600-502 and also have to test their particular accuracy, and for that reason, to be sure ensuring your success in your own 600-502 qualification assessment. All these easy to understand questions while in the 600-502 Pdf file along with 600-502 rebuild simple to be able to obtain and make use of.

2021 Sep 600-502 test engine

Q31. Which two descriptions of an OpenFlow meter table are true? (Choose two.) 

A. The meter table is used to measure the performance of OpenFlow switch performance. 

B. The meter table is used to implement the QoS features of OpenFlow switches. 

C. When one of the 64-bit counters of the meter table is not available in the switch, its value is set to zero. 

D. When one of the 64-bit counters of the meter table is not available in the switch, its value is set to 0xffffffffffffffff. 

Answer: B,D 


Q32. Which language is compiled to native machine code? 

A. C 

B. Java 

C. Python 

D. Ruby 

Answer: A 


Q33. Refer to the exhibit 

Which option is the correct expression of the static route in JSON? 

A. [destination. 10.0.0.0, netmask. 255.255.255.0, nexthop. 192.168.1.1] 

B. ["destination". "10.0.0.0", "netmask". "255.255.255.0", "nexthop". "192.168.1.1"] 

C. {destination. 10.0.0.0, netmask. 255.255.255.0, nexthop. 192.168.1.1} 

D. {"destination". "10.0.0.0", "netmask". "255.255.255.0", "nexthop". "192.168.1.1"} 

Answer: D 


Q34. Which three options are primary purposes of the Cisco software defined networking path computation element? (Choose three.) 

A. discovering network infrastructure information 

B. orchestration of network services 

C. application-specific path routing computation 

D. programming the network element for forwarding state 

E. federating isolated virtualized domains 

Answer: A,C,D 


Q35. The application code must be tested continuously throughout all phases of development cycle. 

Which type of testing is where developers test each method, function, or code block thoroughly prior to integration with rest of the code? 

A. functional testing 

B. method testing 

C. unit testing 

D. requirements testing 

E. code level testing 

F. development testing 

Answer: C 


2passeasy.com

Rebirth 600-502 free exam:

Q36. Which description of negative unit testing is true? 

A. tests that result in negative numbers 

B. executing a test plan under duress 

C. testing in a production environment 

D. testing using invalid inputs 

E. testing in an isolated lab environment 

Answer: D 


Q37. Which type of testing is focused on identifying defects in previously working functionality? 

A. waterfall 

B. normalization 

C. reverse engineering 

D. regression 

Answer: D 


Q38. Which five package formats are valid for Linux distributions and BSD systems? (Choose five.) 

A. deb 

B. RPM 

C. SLP 

D. BSD 

E. TGZ 

F. PKG 

G. EXE 

Answer: A,B,C,E,F 


Q39. Refer to the exhibit When the Java code is executed, which value is printed? 

A. 100 

B. 200 

C. 10000 

D. compile error 

Answer: B 


Q40. Which two statements about IPv4 checksum are true? (Choose two.) 

A. It is 16-bit field. 

B. It is 32-bit field. 

C. It is calculated based on an IP header. 

D. It is calculated based on an entire IP packet. 

Answer: A,C