Exam Code: LX0-104 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Linux+ [Powered by LPI] - Exam 2
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass LX0-104 Exam.

2021 May LX0-104 Study Guide Questions:

Q21. - (Topic 5) 

Which of the following commands can be used to display the local routing table? (Choose TWO correct answers.) 

A. ifconfig 

B. dig 

C. netstat 

D. route 

E. trackroute 

Answer: C,D 


Q22. - (Topic 4) 

Which of the following parameters are used for journalctl to limit the time frame of the output? (Choose TWO correct answers.) 

A. --from= 

B. --since= 

C. --until= 

D. --upto= 

E. --date= 

Answer: B,C 


Q23. - (Topic 3) 

Which of the following steps prevents a user from obtaining an interactive login session? 

A. Run the command chsh -s /bin/false with the user name. 

B. Set the UID for the user to 0. 

C. Remove the user from the group staff. 

D. Add the user to /etc/noaccess. 

E. Create a .nologin file in the user's home directory. 

Answer: A 


LX0-104  exam price

Update comptia it fundamentals fc0-u51 pdf:

Q24. - (Topic 5) 

Which of the following keywords can be used in the file /etc/resolv.conf? (Choose TWO correct answers.) 

A. substitute 

B. nameserver 

C. search 

D. lookup 

E. method 

Answer: B,C 


Q25. - (Topic 4) 

What is true about the ntpdate command? 

A. It is the primary management command for the NTP time server. 

B. It updates the local system's date (i.e. day, month and year) but not the time (i.e. hours, minutes,seconds). 

C. It queries one or more NTP time servers and adjusts the system time accordingly. 

D. It sends the local system time to one or many remote NTP time servers for redistribution. 

E. It can be used by any user to set the user clock independently of the system clock. 

Answer: C 


Q26. - (Topic 3) 

Which of the following fields are available in both the global /etc/crontab file as well as in user-specific crontab files? (Select TWO correct answers) 

A. Year 

B. Minute 

C. Username 

D. Command 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Verified comptia it fundamentals fc0-u51 pdf:

Q27. - (Topic 3) 

Which command can be used to delete a group from a Linux system? 

A. groupdel 

B. groupmod C. groups 

D. groupedit 

Answer: A 


Q28. - (Topic 5) 

Which of the following commands will help identify a broken router between the local and the remote machine? 

A. ps 

B. netstat 

C. nslookup 

D. ifconfig 

E. traceroute 

Answer: E 


Q29. - (Topic 2) 

How is a display manager started? 

A. It is started by a user using the command startx. 

B. It is started like any other system service by the init system. 

C. It is started by inetd when a remote hosts connects to the X11 port. 

D. It is started automatically when a X11 user logs in to the system console. 

Answer: B 


Q30. - (Topic 5) 

Which of the following IPv4 networks are reserved by IANA for private address assignment and private routing? (Choose THREE correct answers.) 

A. 127.0.0.0/8 

B. 10.0.0.0/8 

C. 169.255.0.0/16 

D. 172.16.0.0/12 

E. 192.168.0.0/16 

Answer: B,D,E